Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Десерти Кейкове и торти Плодова пандишпанова торта с крема сирене, шоколадов ликьор и кафе

Плодова пандишпанова торта с крема сирене, шоколадов ликьор и кафе

от 31 окт 2016г.
Плодова пандишпанова торта с крема сирене, шоколадов ликьор и кафе - изображение
  • Инфо
  • Продукти
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Продукти
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

400 грама крема сирене (може Маскарпоне)
150 грама сметана за разбиване
4 яйца
80 грама бял шоколад
100 грама пудра захар
2 чаени чаши сварено силно кафе
30 милилитра шоколадов ликьор
1 супена лъжица кафява захар
2 готови пандишпанови блата (или бишкоти)
300 грама пресни плодове (например, малини)
50 грама какао на прах

 

Начин на приготвяне:

Разбийте крема сиренето до получаването мека нежна маса. Към нея прибавете жълтъците и сметаната, като не спирате да разбивате, докато сместа придобие кремообразна консистенция и се сгъсти.

Разтопете шоколада на водна баня и го смесете с крема, вливайки го на тънка струя.

Белтъците разбийте до състояние "твърди върхове" (около 4 минути) и постепенно прибавете към останалите продукти.

Ред е на пудрата захар. Трябва да получите еднородна гланцова комбинация.

В отделен съд смесете свареното кафе с кафявата захар и шоколадовия ликьор.

Сложете пандишпановия блат в подходящ съд и го сиропирайте с ароматната течност. Поръсете основата с какао на прах (използвайте около 1 супена лъжица).

След това разпределете 1/3 от плодовете, покрийте ги с 1/3 от крема и сложете отново пандишпан.

Продължете в същата последователност: кафеен сироп, какао, плодове, крем.

Приберете тортата в хладилника за 12 часа.

Преди да поднесете, украсете с бита сметана, какао и плодове.

Добър апетит!

Снимки: recept-torta.com; автор: Шри

Още по темата:
  • Тайната за приготвяне на пухкав пандишпан - Втора част Тайната за приготвяне на пухкав пандишпан - Втора част
  • Десерт от бял и черен шоколад върху пандишпанова основа Десерт от бял и черен шоколад върху пандишпанова основа
  • Пандишпанов блат с ядки за торти и сладкиши Пандишпанов блат с ядки за торти и сладкиши
  • Тайната за приготвяне на пухкав пандишпан - Първа част Тайната за приготвяне на пухкав пандишпан - Първа част
5.0/5 1 оценка

Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА

РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
259.00лв. / 132.42 €

РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2

Безплатна доставка за България!

Коментари към Плодова пандишпанова торта с крема сирене, шоколадов ликьор и кафе

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Плодова пандишпанова торта с крема сирене, шоколадов ликьор и кафе
    www.framar.bg 
    на 18 December 2025 в 10:00
    Коментирайте "Плодова пандишпанова торта с крема сирене, шоколадов ликьор и кафе"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Десерти
  • Кейкове и торти
  • Торта от вафлени кори с кондензирано мляко и орехи
  • Крем за сладкиши от крема сирене и сметана
  • Торта с млечен крем и карамелизирани орехи
  • Торта от вафлени кори с крем от бял шоколад и кокос
  • Торта Червено кадифе с крем от извара
  • Белтъчен крем за торти и сладкиши
  • Шоколадов сладкиш с прясно мляко и заквасена сметана
  • Пандишпаново руло с маслен крем и орехи
  • Овесена торта без брашно, яйца и масло
  • Маслен крем за торти и сладкиши
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
Епидемия в Куба - расте броят на заразените с комбинация от няколко вирусаЕпидемия в Куба - расте броят на заразените с комбинация от няколко вируса

Епидемия в Куба - расте броят на заразените с комбинация от няколко вируса

от 17 дек 2025г.Прочети повече
Сърдечносъдовите заболявания са водеща причина за смърт и инвалидност в ЕССърдечносъдовите заболявания са водеща причина за смърт и инвалидност в ЕС

Сърдечносъдовите заболявания са водеща причина за смърт и инвалидност в ЕС

от 17 дек 2025г.Прочети повече
Билки и билкови рецепти при ларингитБилки и билкови рецепти при ларингит

Билки и билкови рецепти при ларингит

от 17 дек 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Да си поговорим честно за ПМС, хормоните и "онези дни"...

преди 7 дни, 21 часа

Биомаркерите са ключът към правилното лечение на рака на белия дроб

преди 47 дни, 22 часа и 56 мин.
Всички

АНКЕТА

Ще гласувате ли на предсрочните парламентарни избори?

Виж резултатите
Още интересни публикации
Как да си направим оригинална декорация за торта с шоколад Как да си направим оригинална декорация за торта с шоколад

Как да си направим оригинална декорация за торта с шоколад

от 12 фев 2024г. Прочети повече
Ето защо не трябва да режете тортата  на триъгълници Ето защо не трябва да режете тортата  на триъгълници

Ето защо не трябва да режете тортата на триъгълници

от 27 фев 2019г. Прочети повече
Как да разрежем перфектното парче торта? Как да разрежем перфектното парче торта?

Как да разрежем перфектното парче торта?

от 06 апр 2017г. Прочети повече
Торти и сладкиши Торти и сладкиши

Торти и сладкиши

от 13 окт 2016г. Прочети повече

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ПРИТИ ТАЙМ ОСТРИЛКА SH 05

НУКС БАЛСАМ ЗА ЛИЦЕ РЕВ ДЬО МИЕЛ 50 мл

ЛА РИВ ПАРФЮМ SWEET WOMAN 90 мл

НУРС БИЛКОВА ПАСТА С БОРОВИ ШИШАРКИ 240 г

БИОХЕРБА РАСТИТЕЛНА БОЯ ЗА КОСА HENNA КАФЯВА 100 г

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

НЕПТУН СРЕБЪРНА ВОДА 10 мг / 1 л 100 мл

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 дек 2025г. в 16:56:14

НЕПТУН СРЕБЪРНА ВОДА 10 мг / 1 л 100 мл

Коментар на: Георгиев от 17 дек 2025г. в 15:59:53

СИНДЖАРДИ таблетки 5 мг / 850 мг * 60

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 дек 2025г. в 14:19:43

ЯСМИН 0,03 mg / 3 mg филмирани таблетки * 21

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 дек 2025г. в 14:12:23

ФАМОТИДИН таблетки 20 мг * 20 АЛКАЛОИД

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 дек 2025г. в 14:11:51
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival