Пица с месо и босилек
Необходими продукти:
600 грама готово тесто за пица
250 грама сварено нетлъсто месо по ваш избор (говеждо или пилешко)
1 глава лук
50 грама масло
200 грама кашкавал
1 сварено яйце (по желание)
3 скилидки чесън
5 домата
босилек
черен пипер
сол
Необходими продукти:
Нарежете лука и месото на сламки и ги изпържете в маслото. Добавете нарязания чесън, овкусете със сол и пипер. Попарете и обелете доматите, нарежете ги на ситно. Разточете тестото и го сложете в тава, подмазана с масло. Отгоре разпределете равномерно плънката от лука и месото, сложете доматите. Поръсете с настърган кашкавал и босилек. Ако желаете, може да добавите и нарязано варено яйце. Изпечете във фурната при 220 градуса в продължение на 30 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ОЗОНАТОР ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ TQ-D34
Безплатна доставка за България!ЦАРСКИ БИЛКИ ЗА ДИХАТЕЛНАТА СИСТЕМА 250 мл
ХЕРБА ФИКС ФЛЕВОФИКС тинктура 100 мл
ПРОМОФЛОРАНС НЕЙЧЪР БИО КОМПЛЕКС ОТ ЕТЕРИЧНИ МАСЛА ЗА РЕЛАКСИРАЩА ДИФУЗИЯ 10 мл 101110
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Пици
- Как и колко да варим различните видове месо
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Канелени сладки с мед
- Бързи питки без месене
- Как правилно да замразим различните видове тесто
- Ябълкова пита с кисело мляко
- Тутманик
- Хрупкава двойна пица на тиган
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Картофен огретен със сметана и кашкавал
Коментари към Пица с месо и босилек