Пилешки хапки с кашкавал и магданоз

Необходими продукти:
500 грама пилешко филе
4 супени лъжици лимонов сок
2 супени лъжици олио
2 супени лъжици вода
3 чаени лъжици сух лук
1,5 чаена лъжица подправки (за пиле)
1/2 чаена лъжица черен пипер
1/4 чаена лъжица сух копър
1/2 чаена лъжица чесън на прах
1 чаена чаша галета
1 чаена чаша накълцан магданоз
0,5 чаена чаша настърган кашкавал
Начин на приготвяне:
Измийте филето, подсушете и нарежете на парчета. Смесете лимоновия сок, водата, олиото и подправките и мариновайте месото в тази комбинация за няколко часа. След това отцедете маринатата.
Смесете галетата, магданоза и настъргания кашкавал. Оваляйте в тази смес хапките и изпържете до образуването на златиста коричка. Поднесете с любимия си сос.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НОРМАЦЕЛ капсули * 60
МАТИСЪН БИЛКОВ ЧАЙ АЛКА-БАЛАНС НАСИПЕН 100 г
ПРОМОБИЛКА ЧУДОДЕЙКА ТИНКТУРА ЗА ОЧИ 100 мл
АКВА ФЛОУ таблетки * 60 ХЕЛТ ЕЙД
ХРИСТИНА ИЗБЕЛВАЩ МЕХЛЕМ С ЕКСТРАКТ ОТ МАГДАНОЗ 40 мл
ДИУРЕТИК ФОРМУЛА капсули 300 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Пилешко месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Отглеждане на магданоз
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Рулца от хляб с шунка и кашкавал
- Печено пилешко филе в сметанов сос с чесън, горчица и кашкавалена коричка
- Магданоз
- Банички с шунка, кашкавал и маслини
Коментари към Пилешки хапки с кашкавал и магданоз