Пилешки хапки с кашкавал и магданоз
Необходими продукти:
500 грама пилешко филе
4 супени лъжици лимонов сок
2 супени лъжици олио
2 супени лъжици вода
3 чаени лъжици сух лук
1,5 чаена лъжица подправки (за пиле)
1/2 чаена лъжица черен пипер
1/4 чаена лъжица сух копър
1/2 чаена лъжица чесън на прах
1 чаена чаша галета
1 чаена чаша накълцан магданоз
0,5 чаена чаша настърган кашкавал
Начин на приготвяне:
Измийте филето, подсушете и нарежете на парчета. Смесете лимоновия сок, водата, олиото и подправките и мариновайте месото в тази комбинация за няколко часа. След това отцедете маринатата.
Смесете галетата, магданоза и настъргания кашкавал. Оваляйте в тази смес хапките и изпържете до образуването на златиста коричка. Поднесете с любимия си сос.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НОРМАЦЕЛ капсули * 60
БИЛКОВА СМЕС №8 120 г ЗДРАВНИЦА
ДРЕНА КОМПЛЕКС капсули * 30 ВИТАГОЛД
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
ВОДА ЗА УСТА ЕЛУДРИЛ СВЕЖ ДЪХ 500 мл
ДИУРЕТИК ФОРМУЛА капсули 300 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как да разберете дали пилешкото месо е годно за консумация
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Печено пилешко филе в сметанов сос с чесън, горчица и кашкавалена коричка
- Пилешко месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Магданозен сос с ябълки и чесън
- Лекува ли пилешката супа простуда и настинка
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Печени броколи в сметана с кашкавал
- Пилешки късчета, запечени със сладки картофи и броколи
Коментари към Пилешки хапки с кашкавал и магданоз