Печени пресни картофи със сусам и зехтин

Необходими продукти:
пресни картофи
сусамови семена
сол и смлян черен пипер на вкус
зехтин
Начин на приготвяне:
Измийте добре картофите, разрежете ги на 2 или 4 части, в зависимост от големината им.
След това подправете на вкус, намажете със зехтин и обилно оваляйте в сусамови семена.
Подредете в тава, чието дъно сте покрили с пергамент.
Изпечете в загрята до 200 градуса фурна до готовност.
Добър апетит!
Снимки: www.cooksa.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ФИТОМЕР МАСЛО МОРСКО СЪКРОВИЩЕ ЗА ЛИЦЕ, КОСА И ТЯЛО 100 мл.
РОЗЕДА СУСАМОВО МАСЛО 50 мл
БИОХЕРБА СУСАМОВ ТАХАН ОТ 100% СМЛЯН ПЪЛНОЗЪРНЕСТ СУСАМ 250 гр.
НУКС PRODIGIEUX МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО СУХО МАСЛО С НЕРОЛИ 100 мл
БИОТОНА БИО СУПЕР КЪЛНОВЕ 300 г
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С ЙОД 70 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от картофи
- Сусамов тахан - ползи за здравето и приложение
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Намалете високата температура със суров картоф
- Как да запечем сусам и за какво да го използваме
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- Сос от печени домати с чесън и босилек
- Картофи със сос бешамел и кашкавал на фурна
- Сусаменото семе пречи на появата на рак на гърдата
Коментари към Печени пресни картофи със сусам и зехтин