Печени плодове в мед
Необходими продукти:
ябълки
сливи
мед
Количествата определете според предпочитанията си.
Начин на приготвяне:
Измийте плодовете. Ябълките разрежете на половина и отстранете сърцевината със семките, махнете костилките от сливите. Подредете ябълките в подходяща форма и във всяко парче сложете по 1/2 чаена лъжичка мед. Покрийте с половинка слива. Поставете плодовете във фурната и нека се пекат в продължение на 15 минути при температура от 180 градуса.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЧАЙ ФИЛТЪР ФИТОЛЕК ГАСТРО * 20 БЪЛГАРСКА ЧАЕНА КОМПАНИЯ
ХЕЛИКС СУПЕР ФУУД 150 гр.
РЕГУЛАТПРО БИО солуцио 350 мл
Безплатна доставка за България!ЛОГОНА ШАМПОАН ЗА ТЪНКИ И СЛАБИ КОСИ С КОФЕИН И ГОДЖИ БЕРИ 250 мл.
КИДИ ВИТ желирани бонбони * 70
БАНАН СПРЕЙ-ДРАЙ НА ПРАХ 100 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Отслабване с мед и канела
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Компрес с мед срещу кашлица при деца
- Еликсир от мед и орехи – народната рецепта
- Как цели плодове се побират в бутилка?
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Ползите за здравето от прополис
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Канелени сладки с мед
Коментари към Печени плодове в мед