Печена тиква с карамел от мед и канела
Необходими продукти:
500 гр тиква
1 с. л. мед
1/4 ч. л. канела
1 с. л. вода
ванилия
Начин на приготвяне:
Нарежете тиквата на парчета, без да изрязвате кората. Направете карамел, смесвайки останалите продукти, сложете на котлона и изчакайте сместа да заври. С нея намажете тиквата от всички страни и изпечете във фурната при 250 градуса в продължение на 30-35 минути.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИП ПАУЪР сироп дози 9 мл * 2
ВИП ПАУЪР ШОКОЛАДОВО СЪРЦЕ 20 г
ЕЛИМУС СЕКС ЪП саше 9 г * 1
ВИНОЦЕТИ БИО ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ - БАЛАНС С МЕД И ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА 500 мл
СПЕЦИАЛНА СЕЛЕКЦИЯ 12 ВИДА ЧАЙ филтър * 180 БЪЛГАРСКА ЧАЕНА КОМПАНИЯ
ФЛУЕНД ЕКСТРИЙМ сироп 150 мл SUN WAVE
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Отслабване с мед и канела
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Компрес с мед срещу кашлица при деца
- Еликсир от мед и орехи – народната рецепта
- Диета с тиква за 12 дни
- Ползите за здравето от прополис
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Канелени сладки с мед
Коментари към Печена тиква с карамел от мед и канела