Пастет от риба тон и бял боб с чесън и лимонов сок

Необходими продукти:
1 консерва бял боб
1 консерва риба тон
1 скилидка чесън
2 супени лъжици зехтин
1 супена лъжица лимонов сок
босилек или магданоз
1 домат
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Отцедете течността от боба, измийте го под течаща вода и го изсипете в подходящ съд. Добавете 2/3 от рибата тон заедно с маслото в консервата, чесъна, 1 супена лъжица зехтин, лимоновия сок, сол, черен пипер и смелете всичко с помощта на блендер до състояние на пюре.
Разпределете пастета в подходящи сосиери или други съдове, отгоре сложете парчета от останалата риба тон, напръскайте със зехтин, а по края украсете с кръгчета домат и зелени подправки.
Може да направите канапе от пастета, намазвайки го върху кръгчета домат и след това да сложите върху филия хляб или сухар.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИ-ШЕЙП ВИ-ШРЕД ТЕРМОГЕНЕН ФЕТ БЪРНЪР капсули * 150
СОЛГАР МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА СУПЕР КОМПЛЕКС капсули * 60
ПИЕС - АЙКЮ ПАМЕТ капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
НУРС ДЕТОКС ЛИМОН, ЧЕСЪН И МАГДАНОЗ капсули * 60
ДИАБЕТАЛ капки 100 мл
ХИП ПЮРЕ КАРТОФИ СЪС ЗЕЛЕН БОБ И ЗАЕШКО 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зърнени храни и варива
- 10 причини да пием топла вода с лимон всяка сутрин
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Отглеждане на лимон
- Лимоново пилешко филе с масло и пресни билки
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Известната в целия свят рецепта с лимон и сода против рак и още практически съвети
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Рецепти за маринован чесън с подправки (консервиран и за директна консумация)
Коментари към Пастет от риба тон и бял боб с чесън и лимонов сок