Паста с риба тон и грах
Необходими продукти:
300 грама консервиран грах
300 грама консерва риба тон
100 милилитра бяло вино
100 грама лук
400 грама консервирани домати в собствен сок
сол и смлян черен пипер на вкус
други подправки по избор и на вкус
паста по ваш избор
пресен магданоз или друга предпочитана зелена подправка за поръсване
Начин на приготвяне:
Обелете лука, нарежете го на ситно и задушете в олио, докато стане прозрачен.
Отцедете течността от консервата риба, а рибата изсипете при лука. След това налейте виното и оставете всичко на котлона до изпаряване на течността.
Когато това стане, добавете доматите, които сте обелили предварително. 10 минути по-късно сложете и граха, подправките и нека сосът заври. След 1-2 минути свалете от огъня.
Сварете пастата в подсолена вода до готовност, отцедете течността и поднесете с готовия рибено-зеленчуков сос.
Поръсете с нарязан пресен магданоз.
Добър апетит!
Снимка: ivona.bigmir.net
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛГАР МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА СУПЕР КОМПЛЕКС капсули * 60
ПИЕС - АЙКЮ ПАМЕТ капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
АЛОКСИ ВЪЗСТАНОВЯВАЩА МАСКА 200 мл
МАТИСЪН КЕТО ПРОТЕИНОВ ШЕЙК С МСТ, ГРАХ И ОРИЗ 350 г
АЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ желирани таблетки * 75 NATURE'S WAY
МАЙПРОТЕИН ВЕГАН БЛЕНД ОВКУСЕН 1 кг
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Коледен венец
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Топ 10 на най-популярните видове паста в света
- Салата от грах с кисели краставички и чесън
- Макарони с яйца и кашкавал на фурна
- Макарони с кайма, млечна заливка и доматен сос
- Салата от грах с лук и яйца
- Пастет от риба тон с майонеза и горчица
- Топла гарнитура от грах с пушен бекон и праз
Коментари към Паста с риба тон и грах