Млечен пунш с ром и канела

Необходими продукти:
200 милилитра прясно мляко
1 чаена лъжица коняк
1/2 чаена лъжица смляна канела
1/2 чаена лъжица мед
Начин на приготвяне:
Затоплете млякото, налейте коняка, сложете канелата. Нека сместа заври и изключете котлона. Подсладете с мед.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЦИКОРИЯ С ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА прах 100 г ЗДРАВНИЦА
МАТИСЪН БИО ЛАТЕ С МАТЧА, ДЖИНДЖИФИЛ И ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА 140 г
АРОМАНДИСЕ ЗЛАТНО ЛАТЕ С КУРКУМА И ВАНИЛИЯ разтворима напитка на прах 60 г
ПРОМОБИОХЕРБА ЗЛАТНО МЛЯКО прах 150 г
НУТРИЖИ сашета * 20 DXN
ТЕРМОС СПОРТУВАЙ С МЕН ЧЕРВЕН 600 мл KANCHE
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Отслабване с мед и канела
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Козе мляко – хранителен състав, ползи за здравето и странични ефекти
- Майчиното мляко съдържа около 700 различни видове бактерии
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Афлатоксини може да има дори в месото и млякото на животни, консумирали заразен фураж
- Как да си помогнем при непоносимост към лактоза
- Ползи и вреди на прясното краве мляко
Коментари към Млечен пунш с ром и канела