Кокосови целувки

Необходими продукти (за 50 броя):
3 белтъка
210 грама пудра захар
щипка сол
60 грама настърган кокос
Начин на приготвяне:
Разбийте на сняг белтъците заедно с щипка сол. След това прибавете пудрата захар, без да прекратявате процеса, докато се получат "твърди върхове". Накрая се изсипват кокосовите стърготини.
С помощта на сладкарски шприц оформете целувки в тава, чието дъно сте покрили с пергамент.
Загрейте фурната до 140 градуса и поставете в нея съда.
Много е важен температурният режим на печене (в случая - изсушаване). Тавата се слага в току-що затоплената фурна, градусите се намалят до около 100 (но не повече) и целувките се приготвят в продължение на 2 часа.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НУТРИМ НУТРИКАЛ ХЕПАТИКУМ 100 г
СИРИУС-Д КЛАСИК прах 100 г
АПТАМИЛ 2 ОРГАНИК 800 г
ХЕЛТ АГЕЙН ВЕНУС ФОРТЕ 120 г
ГАНЧЕВ ДЕСЕРТ ОТ БАНАНИ И ЯБЪЛКИ С ЙОГУРТ 190 г
ГАНЧЕВ ДЕСЕРТ МЛЯКО С ОРИЗ 190 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Разграждане на белтъци
- Ползи и вреди на кокосовото масло
- Кокос (кокосов орех) - полезни и вредни свойства
- Протеин (белтък) в кръвта
- Премахнете синината и отока, като поставите белтък на удареното място
- Полезни свойства и приложения на кокосово масло
- Кокосови сладки от три продукта
- Белтък на Бенс Джоунс
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Премахнете тъмните петна под мишниците с кокосово масло
Коментари към Кокосови целувки