Картофени хапки

Необходими продукти:
4 картофа
скилидка чесън
2 с. л. брашно
сол
пипер
200 мл олио за пържене
Начин на приготвяне:
Обелете картофите, настържете ги на ситно и отцедете отделения сок. След това овкусете със сол и пипер, добавете намачкания чесън, брашното и разбъркайте. Загрейте олиото, оформете топчета от картофената смес и ги изпържете в мазнината (тя трябва да покрива напълно хапките).
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Намалете високата температура със суров картоф
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Сладък картоф
- Как да си захванем роза с помощта на суров картоф?
- Обикновено картофено нишесте против стомашно разстройство при деца
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- Хапки от свинско месо (Чичарон)
Коментари към Картофени хапки