Картофена гарнитура с лук и моркови
Необходими продукти:
6 големи картофа
1 голям морков
2 средни глави лук
подправки на вкус и по избор
зехтин на вкус
Начин на приготвяне:
Подмажете тава със зехтин. Обелете картофите, нарежете ги на кръгчета, а лука - на едро, моркова - също на кръгчета. Разпределете продуктите в тавата на слоеве, редувайки ги до изчерпването им, започнете с картофите. Поръсете с избраните от вас подправки (може да използвате такива за пиле), сложете мъничко зехтин, покрийте съда с фолио и сложете в загрятата фурна. Нека ястието се приготвя до готовност на продуктите, картофите трябва да се зачервят и да омекнат.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ГОЛД ВИТА-МИН АНТИ-ОКС СУПЕР СПОРТ капсули * 60
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН АНТИ-ОКС ПАУЪР БЛЕНД капсули * 60
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУКОВА КРЕМ СУПА 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зеленчуци
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Ползи и вреди на червения лук
- Пилешки дробчета с лук
- Картофена диета за отслабване – същност, варианти и предимства
- Стар лук (кромид) - състав и полезни свойства
- Намалете високата температура със суров картоф
- Полезни свойства и приложения на картофите
Коментари към Картофена гарнитура с лук и моркови