Зеленчуково рагу с тиква

Необходими продукти:
200-300 грама тиква
100 грама зелен фасул
1 домат
1 чушка
1 връзка магданоз
щипка сусам
щипка орегано
щипка сол
Начин на приготвяне:
Нарежете тиквата на едри сламки, чушката на ивици, домата на малки кубчета, смесете зеленчуците и добавете зеления фасул. Задушете всичко на бавен огън в продължение на 10-15 минути, разбърквайки периодично. След това прибавете нарязания на ситно магданоз, сол, подправки и нека се задушава още 3-5 минути.
Рагуто се поднася горещо, украсено с магданоз.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОБОРОВ ПРАШЕЦ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ саше * 12 GUOZHEN
ФИТОПРОСТАЛ капсули * 60 + 20 ВИТАГОЛД
ЕНДОКА ОРГАНИЧНИ МУЛТИВИТАМИНИ прах 90 г
БИОТОНА БИО СУПЕР КЪЛНОВЕ 300 г
ВИТАМИНИ ЗА СТИМУЛИРАНЕ ОБРАЗУВАНЕТО НА ТЕН желирани таблетки * 60 IVYBEARS
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зеленчуци
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Как и колко да варим различните зеленчуци
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Рецепти за домашно сладко от тиква
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Антиоксидантите като метод на лечение
- Сом на фурна със зеленчуци
- Рецепти за пълнена тиква с кайма и свинско месо
- Диета с тиква за 12 дни
Коментари към Зеленчуково рагу с тиква