Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Зеленчуково рагу с месо

Зеленчуково рагу с месо

от 04 фев 2013г.
Зеленчуково рагу с месо - изображение
  • Инфо
  • Продукти
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Продукти
Коментари
Свързаност

Говеждото месо е специфично: приготвя се по-дълго време от пилешкото и изисква по-голяма сериозност, но резултатът винаги е впечатляващ.

Необходими продукти:

600 грама говеждо

2 сладки чушки

1 среден морков

2 средни глави лук или 1 голяма

2 скилидки чесън

1/2 люта чушка

300 грама домати (консерва)

дафинов лист

сол на вкус

Начин на приготвяне:

Разрежете говеждото на няколко парчета напречно на влакната и го сварете. Добавете нарязаните морков и половината от лука, дафиновия лист и 1 ч. л. сол. Увеличете котлона и когато всичко заври, намалете температурата и оставете да се вари в продължение на 1,5 час под капак.

Когато месото се свари, изключете котлона, но оставете тенджерата на него още 30 минути. След това извадете месото от бульона, изчакайте да изстине и го накъсайте с ръце (на нишки).

Останалия лук нарежете на полукръгчета, чушката накълцайте на тънки ивици и ги запържете за около 10 минути в растително олио. Когато зеленчуците омекнат, прибавете към тях чесъна (нарязан или настърган), лютата чушка, сол на вкус. Пържете около минута, разбърквайки непрекъснато. Идва ред на доматите: сложете и тях заедно със сока им и задушете за 5 минути. Добавете 350 мл от бульона, в който сте варили говеждото и самото месо. Задушете всичко в продължение на около 10 минути, бъркайки от време на време.

Преди да поднесете, украсете с магданоз и зелена салата.

Да ви е сладко!

Още по темата:
  • Домашен говежди суджук с мащерка и червено вино Домашен говежди суджук с мащерка и червено вино
  • Пилаф с говеждо Пилаф с говеждо
  • Фасул с говеждо по мексикански Фасул с говеждо по мексикански
  • Сърф ен търф (морски дарове и червено месо) във фолио Сърф ен търф (морски дарове и червено месо) във фолио
0.0/5 0 оценки

Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА

АМИКС АМИНО ПИЛС таблетки * 330
48.00лв. / 24.54 €

АМИКС АМИНО ПИЛС таблетки * 330

АМИКС АМИНО ПИЛС таблетки * 660
68.00лв. / 34.77 €

АМИКС АМИНО ПИЛС таблетки * 660

ОСТРОВИТ БИЙФ АМИНО таблетки * 300
49.95лв. / 25.54 €

ОСТРОВИТ БИЙФ АМИНО таблетки * 300

Коментари към Зеленчуково рагу с месо

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Зеленчуково рагу с месо
    www.framar.bg 
    на 17 December 2025 в 16:00
    Коментирайте "Зеленчуково рагу с месо"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Основни ястия
  • Ястия от месо
  • Говежди (телешки) език – здравни ползи за организма и употреба в кулинарията
  • Говеждо виме
  • Домашен говежди суджук с мащерка и червено вино
  • Френска говежда яхния Бьоф Бургиньон
  • Mаринован фланк стек с вино и мисо
  • Стек от говеждо месо - Брискет
  • Задушено говеждо с лук и червено вино
  • Говеждо месо
  • Задушено месо със сини сливи
  • Пилаф с говеждо
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
Билки и билкови рецепти при ларингитБилки и билкови рецепти при ларингит

Билки и билкови рецепти при ларингит

от 17 дек 2025г.Прочети повече
Мезентериален паникулитМезентериален паникулит

Мезентериален паникулит

от 17 дек 2025г.Прочети повече
Ваксинираните срещу COVID-19 са изложени на по-нисък риск от смъртВаксинираните срещу COVID-19 са изложени на по-нисък риск от смърт

Ваксинираните срещу COVID-19 са изложени на по-нисък риск от смърт

от 17 дек 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Да си поговорим честно за ПМС, хормоните и "онези дни"...

преди 7 дни, 3 часа

Биомаркерите са ключът към правилното лечение на рака на белия дроб

преди 47 дни, 4 часа и 57 мин.
Всички

АНКЕТА

Ще гласувате ли на предсрочните парламентарни избори?

Виж резултатите
Още интересни публикации
Най-сочното говеждо месо е от френски крави, напоявани с червено вино Най-сочното говеждо месо е от френски крави, напоявани с червено вино

Най-сочното говеждо месо е от френски крави, напоявани с червено вино

от 13 юли 2012г. Прочети повече

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

СКОТИШ ФАЙН ТРЪН/ПИПЕР КР.ЛИЦЕ 100мл НОВ

БЕТЪР Ю ОРАЛЕН СПРЕЙ ЗА КОСА, КОЖА И НОКТИ 15 мл

ДЕРМЕДИКС КАЛМ СЕРУМ УСПОКОЯВАЩ 50мл

ДЕРМЕДИКС ХИДРА КРЕМ 50мл

ПРОТЕИНОВ СТИК МАЛИНА И ТЪМЕН ШОКОЛАД 40 г * 15 RICE UP!

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

СИНДЖАРДИ таблетки 5 мг / 850 мг * 60

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 дек 2025г. в 14:19:43

ЯСМИН 0,03 mg / 3 mg филмирани таблетки * 21

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 дек 2025г. в 14:12:23

ФАМОТИДИН таблетки 20 мг * 20 АЛКАЛОИД

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 дек 2025г. в 14:11:51

БАНЕОЦИН маз 20 г

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 дек 2025г. в 14:08:09

ОПТИБАК ПРОБИОТИК ЗА ЖЕНИ капсули * 14

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 дек 2025г. в 12:24:28
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival