Зелени маслени кубчета (за готвене)

Необходими продукти:
връзка копър
връзка магданоз
60 грама масло на стайна температура
60 милилитра зехтин
формички за лед
Начин на приготвяне:
Измийте магданоза и копъра, нарежете само листата, които смесете и след това разделете на две части. Към едната прибавете размекнатото масло, а към другата - зехтина. Разпределете двете комбинации във формички за лед и замразете. По този начин винаги ще си имате свежа подправка за ястията.
Добър апетит!
Снимка: www.terra-journal.org.ua
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АРОМАНДИСЕ ХИЛДЕГАРДЕ АРОМАТНА МОРСКА СОЛ С ПОДПРАВКИ 100 г
НовЧАЙ ЛАКТОГОНЕН
БИЛКА ЧУДОДЕЙКА ТИНКТУРА АФРОДИЗИАК 100 мл
МАТИСЪН БИЛКОВ ЧАЙ АЛКА-БАЛАНС НАСИПЕН 100 г
МАТИСЪН БИЛКОВ ЧАЙ АЛКА-БАЛАНС филтър * 25
АРОМАНДИСЕ КРИСТАЛИ С ЕТЕРИЧНИ МАСЛА ОТ ПРОВАНСАЛСКИ БИЛКИ 10 г
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Студен компрес или пакет с лед
- Калоферче
- Отглеждане на магданоз
- Лечение с лед при спортни травми (криотерапия)
- Посевна челебитка, Черен кимион
- Авокадово масло или зехтин – кое е по-полезно за здравето
- Чубрица - балканска
- Карамфилово дърво, Карамфил подправка
- Пържена бакла със сусамово масло
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
Коментари към Зелени маслени кубчета (за готвене)