Запечено сирене с чубрица
Необходими продукти:
300 грама сирене
150 грама масло
чубрица на вкус (може да замените с подправка по ваш избор)
Начин на приготвяне:
Разрежете сиренето на две еднакви по големина парчета.

Намажете обилно хартия за печене с масло.

Сложете едното парче сирене върху нея и поръсете с чубрица.

Увийте с хартията. Същото направете и с останалото сирене.

Сложете "пакетчетата" във фурна, загрята до 220 градуса.

След 45 - 50 минути извадете, сиренето ще се е запекло и ще е станало невероятно вкусно. Нарежете и поднесете.

Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПРАНАРОМ АРОМАФОРС ПАСТИЛИ * 21
ЧАЙ ЦЯР ПРИ ВИСОКО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ филтър * 30
ПРАНАРОМ ОЛЕОКАПС 2 СТОМАШНО - ЧРЕВЕН ТРАКТ И ПИКОЧНИ ПЪТИЩА капсули * 30
БИОХЕРБА БИЛКОВ ЧАЙ АНТИХОЛЕСТЕРОЛ ФИЛТЪР * 20 бр.
БИЛКА ЧУДОДЕЙКА ТИНКТУРА ЗА НОРМАЛНО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ 100 мл
ПРАНАРОМ ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ ЗИМНА ЧУБРИЦА 5 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Печен боб с лук
- Тутманик
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Печена сьомга в хрупкава коричка от семена
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Картофени соленки със сирене, орехи и кимион
- При силно стомашно разстройство яжте печени ябълки на фурна
Коментари към Запечено сирене с чубрица