Запеканка от царевица

Необходими продукти:
900 грама царевица от консерва
2 яйца
300 милилитра прясно мляко
60 грама пшенично брашно
300 милилитра сметана с масленост 35%
1/2 чаена лъжица бакпулвер
1/2 чаена лъжица сол
Начин на приготвяне:
Разбийте яйцата с тел за тази цел. Постепенно добавете останалите продукти, без да спирате да разбивате.
Загрейте фурната до 190 градуса. Подмажете подходяща форма с масло и в нея изсипете получената смес. Печете в продължение на около час.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 4 N НАТУРАЛНО КЕСТЕНЯВО
ХЕРБАЛКАН УРОХЕРБ тинктура 50 мл
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗА КРАСИВО ТЯЛО * 20 БИЛКОКООП
ЖАН Д'АРСЕЛ VEGETALIE ДЪЛБОКОХИДРАТИРАЩ КРЕМ С 24 ЧАСОВО ДЕЙСТВИЕ 50 мл.
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 5 M СВЕТЛО МАХАГОНОВО КЕСТЕНЯВО
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 5 G ЗЛАТИСТО СВЕТЛО КЕСТЕНЯВО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Ползи и вреди от консумацията на царевица
- Опасни взаимодействия между храни и лекарства
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Царевичен грис (царевична каша) – какви са ползите за здравето
- Зеленчукова запеканка с извара
- Ползи и вреди на прясното краве мляко
- Полезно ли е прясното мляко за децата
Коментари към Запеканка от царевица