Гъби в чеснов сос
Необходими продукти за 3 порции:
500 грама гъби
50 мл масло
3 скилидки чесън
5 с. л. соев сос
Начин на приготвяне:
Измийте гъбите и ги сложете цели в добре загрятото масло, изпържете от двете страни до получаване на златист цвят, разбърквайки през цялото време.
За да приготвите чесновия сос е необходимо само да смесите соевия сос с пресования чесън и малко олио. Прибавете го към готовите гъби и ястието е готово.
Поднесете горещо!
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия с гъби
- Ливадна виолетка
- Едра орешарка, Едра миризливка
- Полската сърнела
- Виолетка, Боровинка, Синьовица
- Есенна миризливка, Орешарка, Чучулетка, Сивушка
- Рижика, Обикновена млечница, Истинска млечница, Червена млечница, Риженка, Рижка, Рижейка и Рижийка
- Ливаден пачи крак
- Бяла сърнела
- Сапунка
- Мариновани гъби (без предварително варене)
Коментари към Гъби в чеснов сос