Гъби в чеснов сос
Необходими продукти за 3 порции:
500 грама гъби
50 мл масло
3 скилидки чесън
5 с. л. соев сос
Начин на приготвяне:
Измийте гъбите и ги сложете цели в добре загрятото масло, изпържете от двете страни до получаване на златист цвят, разбърквайки през цялото време.
За да приготвите чесновия сос е необходимо само да смесите соевия сос с пресования чесън и малко олио. Прибавете го към готовите гъби и ястието е готово.
Поднесете горещо!
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия с гъби
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
- Гарнитура от елда с гъби и царевица
- Пилешки бомбички с бекон, гъби и кашкавал
- Ориз с гъби и чесън
- Гъби портобело
- Картофи с гъби и чесън в сметана
- Колко време да варим различните видове гъби?
- Гъби с лук в доматен сос
- Зелена мухоморка, Пакостница
- Пилешка супа с гъби, грах и горчица
Коментари към Гъби в чеснов сос