Бърз сладкиш без масло с мед и шоколадова глазура

Необходими продукти:
6 яйца
190 грама брашно
160 грама захар
2 супени лъжици мед
шоколадова глазура
Начин на приготвяне:
Разбийте яйцата заедно със захарта и меда до получаването на гъста бяла маса (разбивайте не по-малко от 10 минути), чийто обем ще се увеличи около 4 пъти.
След това прибавете брашното и разбъркайте комбинацията с движения отдолу нагоре.
Застелете дъното на тава с пергамент и в нея изсипете тестото. Изпечете го във фурната при температура от 170-180 градуса. Готовността проверявайте с помощта на клечка за зъби.
Когато сладкишът се охлади, намажете повърхността му с шоколадова глазура и поднесете.
Може да поръсите с натрошени орехови ядки и/или да украсите с пресни плодове.
Добър апетит!
Снимка: 3ladies.su
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИО КАКАОВО МАСЛО СТУДЕНО ПРЕСОВАНО 100 мл ДРАГОН СУПЕРФУДС
ТАХАН ОРЕХОВ 350 гр. ЗП ГЕОРГИ ВАСИЛЕВ
ЛИМОНОВ СЛАДКИШ С МАКАВО СЕМЕ - КРИСТИНА КАМПОС - ХЕРМЕС
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ ШОКОЛАД 250 мл
ESN FLAV'N TASTY ПОДСЛАДИТЕЛ прах 250 г
ХАЙТМАН БОЯ ЗА СЛАДКИШИ CRAZY COLOURS ШЕСТ ЦВЯТА 4 г * 6
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кейкове и торти
- Малинов сладкиш с овесени ядки и маслени трохи
- Шоколадов сладкиш с ванилов пудинг и крем
- Плодов сладкиш
- Летен сладкиш с малини и кайсии
- Шоколадов сладкиш с вишни и крем от извара
- Нежен ванилов сладкиш с прясно мляко
- Джелеби
- Клафути с череши
- Шоколадов десерт от бисквити с царевичен сироп и маршмелоу
- Маслен крем за торти и сладкиши
Коментари към Бърз сладкиш без масло с мед и шоколадова глазура