Бутерки с банани и шоколад с канелено покритие
Необходими продукти:
200 грама бутер тесто
2 банана
течен шоколад на вкус
захар
канела
Начин на приготвяне:
Разточете тестото, нарежете го на триъгълници и намажете всеки от тях с течен шоколад (около 1/2 супена лъжица на парче е достатъчно).
Обелете бананите, нарежете на 4 части, които подредете върху тестото. Навийте рула, прищипете краищата им, за да не се вижда плънката.
Оваляйте бутерките първо в захар, след това в канела и подредете в тава, покрита с пергамент.
Изпечете ги във фурната при температура от 190 градуса са около 10-15 минути.
Хапнете ги топли, докато шоколадът все още се разтича.
Добър апетит!
Снимка: povarenok.nam
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПРОЛАКТ КИДС БАНАН 300 г
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА желирани таблетки без захар * 40
ПРОМОХРИСТИНА ОСВЕЖИТЕЛ ЗА УСТА С ПРОПОЛИС 50 мл БАНАН
ХИП ПЛОДОВА КАША С ПЪЛНОЗЪРНЕСТИ КУЛТУРИ 190 г
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ ПРЕМИУМ ФОРМУЛА С КОЛАГЕН 300 мг желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОМАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Как да съхраняваме бананите у дома, за да не почерняват бързо
- Бананите помагат при хемороиди
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
- Бутер рулца с тиква, канела и сирене крема
- Бананите – причиняват или облекчават запека
- Кулинарни шедьоври от бутер тесто
- Банан
- Спираловидни бутер солети с пармезан и подправки
- Бананов кекс с шоколадови парченца
- Бутерки със спанак, сирене и чесън
Коментари към Бутерки с банани и шоколад с канелено покритие