Бутерки с банани и шоколад с канелено покритие

Необходими продукти:
200 грама бутер тесто
2 банана
течен шоколад на вкус
захар
канела
Начин на приготвяне:
Разточете тестото, нарежете го на триъгълници и намажете всеки от тях с течен шоколад (около 1/2 супена лъжица на парче е достатъчно).
Обелете бананите, нарежете на 4 части, които подредете върху тестото. Навийте рула, прищипете краищата им, за да не се вижда плънката.
Оваляйте бутерките първо в захар, след това в канела и подредете в тава, покрита с пергамент.
Изпечете ги във фурната при температура от 190 градуса са около 10-15 минути.
Хапнете ги топли, докато шоколадът все още се разтича.
Добър апетит!
Снимка: povarenok.nam
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ ИМУННА ЗАЩИТА желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН прах неовкусен 1кг НАТУРАЛ ФАКТОРС
Безплатна доставка за България!ГАНЧЕВ МЛЕЧНА КАША С БАНАНИ И БИСКВИТИ 190 г
БИОВЕН БАРСЕЛОНА ВИТАМИН C ГЛОУ ЛОСИОН ЗА ТЯЛО С ОРГАНИЧЕН БАНАН ЗА СИЯЙНА КОЖА 200 мл
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30 NATURE'S WAY
АЛАЙВ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ желирани таблетки * 75
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Как да съхраняваме бананите у дома, за да не почерняват бързо
- Кулинарни шедьоври от бутер тесто
- Банан
- Бутер рулца с тиква, канела и сирене крема
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
- Бутерки с яйчен крем и пудра захар
- Вити бутер банички с шоколад
- Перфектните бананови мъфини
- Зелено смути от ягоди и спанак
- Канелени пръчици от бутер тесто
Коментари към Бутерки с банани и шоколад с канелено покритие