Чийзкейк от яйца, крема сирене и бял шоколад
Необходими продукти:
3 яйца
120 грама бял шоколад
120 грама крема сирене
Начин на приготвяне:
Отделете жълтъците от белтъците. Съда с белтъците покрийте с найлоново фолио и приберете в хладилника.
Загрейте фурната до 170 градуса.
Начупете шоколада на парчета, сложете в купа и разтопете на водна баня, разбърквайки.
След това прибавете крема сиренето и бъркайте до получаването на еднородна смес.
Ред е на жълтъците и отново бъркате до еднородност.
Извадете белтъците от хладилника и ги разбийте с тел за разбиване на яйца. След това добавете към готовия шоколадов крем.
Намажете лист пергамент с масло и покрийте подходящ съд от вътрешната страна с него. Изсипете "тестото" и изпечете във фурната в продължение на 15 минути на водна баня. Не изваждайте веднага, след като изключите.
Поднесете десерта студен, може да поръсите с пудра захар.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЗОЯ БИО ЛУКУМА прах 150 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кремове и сладоледи
- Чийзкейк с ягоди и бял шоколад (без печене)
- Шоколадов чийзкейк с крема сирене без печене
- Класически чийзкейк с ягодово сладко
- Чийзкейк със сирене крема и бял шоколад
- Ябълков чийзкейк с овесени ядки и карамел
- Чийзкейк с фъстъчено масло и шоколадова глазура
- Морковен чийзкейк с фурми и канела
- Лимонов чийзкейк с малини
- Чийзкейк с тиква и джинджифил
- Млечна торта с карамел и шоколад
Коментари към Чийзкейк от яйца, крема сирене и бял шоколад