Салата с херинга и ябълки

Необходими продукти:
2 парчета солена херинга(филе)
1 глава цвекло
1 кисела ябълка
винен оцет(червен) - на вкус
за соса: олио, горчица, винен оцет
Начин на приготвяне:
Измийте, почистете и нарежете цвеклото на малки кубчета. Нагорещете олио в тигана и сложете цвеклото да се задуши на слаб огън под капак, докато стане готово. Преди да приключи задушаването прибавете винен оцет на вкус. Нарежете филето на не много големи парчета, обелете ябълката и я нарежете на кубчета като цвеклото. Подредете в купи за салата на слоеве: цвекло, ябълка, херинга. Подправете със соса, направен от олиото, горчицата и капки оцет. Оставете в хладилник, за да поемат съставките. Салатата е готова.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОМЕГА 11 И ОМЕГА 3 капсули * 60 TIENS
Безплатна доставка за България!РЕГЕНЕРЛАЙФ ОМЕГА-3 + ВИТАМИН D3 500 IU капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
НАУ ФУДС УЛТРА ОМЕГА - 3 дражета * 90
ФДБ ЛАБОРАТОРИС С3 БАЛАНС капсули * 30
ЛИЗИ ХЕЛТ ДУЕТ - ОМЕГА 3 + ВИТАМИНИ + МИНЕРАЛИ дози * 32
НАУ ФУДС УЛТРА ОМЕГА - 3 дражета * 180
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Салати от риба и морски дарове
- Черни ябълки Диамант се предлагат на пазара, но никой не ги желае
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Полезни и вредни свойства на марулята
- Шопска салата – кулинарният трибагреник на Балкантурист
- Диета с ябълки за 7 дни
- Диета със салати за отслабване (6 рецепти)
- Ябълка
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
Коментари към Салата с херинга и ябълки