Рулца от тиквички с бекон и крема сирене с чесън
Необходими продукти:
1 тиквичка
няколко ивици бекон
крема сирене
чесън
Начин на приготвяне:
Нарежете тиквичката на дълги тънки ивици, които запържете леко от двете страни. Същото направете и с бекона (буквално по 10 секунди от всяка страна са достатъчни). Извадете върху хартия, която да поеме излишната мазнина.
Намачкайте скилидки чесън, прибавете ги към крема сиренето и подправете на вкус.
Върху всяка ивица тиквичка сложете парче бекон, а него покрийте с малко от ароматната плънка.
Навийте рула и предястието е готово.
Добър апетит!
Снимка: forum.say7.info
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Картофени соленки със сирене, орехи и кимион
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Тутманик
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Телешки черен дроб с лук и коняк
- Пилешко филе с плънка от прошуто и сирене крема
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Солени бонбони със сусам, бекон и кашкавал
- Сандвичи с крема сирене и пресни ягоди
Коментари към Рулца от тиквички с бекон и крема сирене с чесън