Ризото с ябълки и кашкавал
Необходими продукти:
300 грама ориз
1 ябълка
кашкавал и масло на вкус
сол и зехтин на вкус
подходящ бульон по избор
Начин на приготвяне:
Разтопете в тиган масло, прибавете зехтин и в тях запържете ориза.
След това налейте подходящ бульон и сварете ориза в него.
Малко преди да бъде напълно готов, прибавете нарязаната на тънки плочки ябълка, която предварително сте обелили и почистили от семената.
Свалете кашата от котлона, разпределете в подходящи купи или чинии и поднесете с настърган кашкавал. Подсолете на вкус.
Добър апетит!
Снимки: povar.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПАУЪР ОФ НЕЙЧЪР ЕЛЕКТРОЛИТИ БРАТ ДИЕТА прах за перорален разтвор * 12
ХИП БИО КАША ЯБЪЛКА И ПРАСКОВА С ОРИЗ 190 г 4703
ЯНГ ШАМПОАН ЗА ОБЕМ С АЛОЕ ВЕРА И ОРИЗ 300 мл.
ОЛ НУТРИШЪН ВЕГАН ГРАХОВ ПРОТЕИН 500 г
ХРИСТИНА БАЛСАМ ЗА КОСА С АЛОЕ ВЕРА ЗА ОБЕМ 200 мл
ОМНИ БИОТИК 6 прах 60 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Каши и супи от зърнени и бобови култури
- Диета с ябълки за 7 дни
- Какви са здравословните ползи на ориза басмати
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Пригответе си ориз на пара без необходимия уред
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Енергизиращо смути за изгаряне на мазнините в областта на корема
- Оризови спагети
- Как да си приготвите оризово брашно?
Коментари към Ризото с ябълки и кашкавал