Пилешки хапки с кашкавал и магданоз
Необходими продукти:
500 грама пилешко филе
4 супени лъжици лимонов сок
2 супени лъжици олио
2 супени лъжици вода
3 чаени лъжици сух лук
1,5 чаена лъжица подправки (за пиле)
1/2 чаена лъжица черен пипер
1/4 чаена лъжица сух копър
1/2 чаена лъжица чесън на прах
1 чаена чаша галета
1 чаена чаша накълцан магданоз
0,5 чаена чаша настърган кашкавал
Начин на приготвяне:
Измийте филето, подсушете и нарежете на парчета. Смесете лимоновия сок, водата, олиото и подправките и мариновайте месото в тази комбинация за няколко часа. След това отцедете маринатата.
Смесете галетата, магданоза и настъргания кашкавал. Оваляйте в тази смес хапките и изпържете до образуването на златиста коричка. Поднесете с любимия си сос.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПИЛЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И МОРКОВИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПИЛЕШКО МЕСО С ДОМАТИ И ОРИЗ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПИЛЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И МЛЯКО 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПИЛЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ПИЛЕ С МАКАРОНИ И ДОМАТЕН СОС 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУКОВА СУПА С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Отглеждане на магданоз
- Сок и отвара от магданоз помагат за отслабване
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Това пиле е черно дори в костите, месото и органите си!
- Солени бонбони със сусам, бекон и кашкавал
- Магданоз
- Печено пилешко филе в сметанов сос с чесън, горчица и кашкавалена коричка
- Рулца от хляб с шунка и кашкавал
- Пилешко месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Филе от риба на тиган с масло и билки
Коментари към Пилешки хапки с кашкавал и магданоз