Пилешка супа с ориз, картофи и топено сирене
Необходими продукти:
- 500 грама пилешко месо (филе)
- 400 грама топено сирене
- 150 грама ориз
- 400 грама картофи
- 150 грама моркови
- 150 грама стар лук
- сол, зелени подправки, черен пипер
Начин на приготвяне:
Залейте филето с три литра вода, подсолете, добавете черен пипер, сварете месото до готовност (около 20 минути) и извадете от течността.
Във врящия бульон изсипете ориза и нека се приготвя в продължение на 10 минути.
Накълцайте ситно лука, морковите настържете, картофите обелете и нарежете на дребни кубчета, а месото - на едри парчета.
Добавете зеленчуците в съда при бульона с ориза, а 5-7 минути по-късно сложете и пилешкото. Варете до готовност на картофите, тогава добавете топеното сирене и сварете тенджерата от котлона.
Преди да поднесете пилешката супа, поръсете я с пресен магданоз или друга предпочитана зелена подправка.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: pravilnoe-pokhudenie.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НУТРИКОМП ЕНТЕРАЛНА ХРАНА С ВКУС НА ПИЛЕШКА СУПА С КЪРИ 200 мл
ЯНГ МАСКА ЗА ОБЕМ С АЛОЕ ВЕРА И ОРИЗ 150 мл.
БИОТЕЧ ОРИЗОВ ПРОТЕИН прах 500 г
ХРИСТИНА БАЛСАМ ЗА КОСА С АЛОЕ ВЕРА ЗА ОБЕМ 200 мл
ОМНИ БИОТИК 6 прах 60 г
НИВЕА СУХ ШАМПОАН 3 В 1 СРЕДЕН ТОН 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Месни супи
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Спанак с ориз, яйца и пармезан
- Мляко с ориз
- Пържен ориз с кашу, зеленчуци и бамбук
- Пилешка супа с оризов нудълс
- Ориз с домати и кайма
- Пилешка супа с ориз и бекон
- Оризово-шоколадов десерт с извара, мед и стафиди
- Оризова запеканка с кайма, заквасена сметана и яйце
- Оризова запеканка с пилешко, зеленчуци и гъби
Коментари към Пилешка супа с ориз, картофи и топено сирене