Пикантни пилешки дробчета в бекон
Необходими продукти:
200 грама пилешки дробчета
100 грама бекон
лют пипер и сол на вкус
чесън на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Попарете дробчетата с вряща вода, изпържете ги до полуготовност заедно с чесъна и подправките.
След това увийте в бекона и изпечете във фурната при температура от 180-200 градуса в продължение на около 35 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛИВЪРКЛИЪР капсули * 40 DEEP AYURVEDA
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУКОВА ЯХНИЯ С ОРИЗ И ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПИЛЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И МОРКОВИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПИЛЕШКО МЕСО С ДОМАТИ И ОРИЗ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПИЛЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И МЛЯКО 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПИЛЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Лекува ли пилешката супа простуда и настинка
- Пилешко месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Руладини с бекон на фурна
- Това пиле е черно дори в костите, месото и органите си!
- Задушено пилешко с лук и моркови (на фурна)
- Месо на токачка
- Защо е полезно да ядем пастет от черен дроб
Коментари към Пикантни пилешки дробчета в бекон