Печени ябълки с масло и орехи
Необходими продукти:
6 средни ябълки
90 грама тръстикова захар
90 грама масло
50 грама нарязани орехови ядки
3 супени лъжици вода
Начин на приготвяне:
Измийте добре ябълките, издълбайте сърцевината със семената им и около отвора обелете кората.
Подредете плодовете в тава, запълнете ги със смес от орехите, захарта и маслото. След това налейте малко вода в съда и поставете в предварително загрята фурна за 45 минути. Ябълките трябва да омекнат.
Поднесете ги горещи, полейте ги със сока, който се е отделил при печенето.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАСЛО ОТ ПШЕНИЧЕН ЗАРОДИШ 100 мл АГРОСЕЛПРОМ
ХЕЛТ АГЕЙН МАСЛО ОТ ОРЕХ + ВИТАМИН Е 100 мл
МАРИСТО МАСЛО ОТ ОРЕХОВИ ЯДКИ 250 мл
МАРИСТО МАСЛО ОТ ОРЕХОВИ ЯДКИ 500 мл
БОРОВ ПРАШЕЦ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ саше * 12 GUOZHEN
ЦВЕТЕН ЕЛИКСИР НА Д - Р БАХ ЗА ЖЕНАТА 20 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Диета с ябълки за 7 дни
- Орехи - ползи и вреди
- Обикновен маслен крем
- Воден орех (рогатка, дяволски орех, джулюн)
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Млечно смути със замразени плодове
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Локум от моркови с орехи и кокос
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
Коментари към Печени ябълки с масло и орехи