Пастет от маслини с чесън и риган
Необходими продукти:
1 чаена чаша маслини без костилки
3 скилидки чесън
2 супени лъжици зехтин
2 супени лъжици лимонов сок
2 супени лъжици нарязан риган
2 супени лъжици нарязан магданоз
Начин на приготвяне:
Сложете маслините в блендер, прибавете обелените скилидки чесън, ригана и магданоза, налейте зехтина и лимоновия сок. Смелете всичко до получаването на пюре.
Пастетът е готов. Може да поднесете върху препечен хляб, сухари, крекери...
Съхранява се в хладилник до 1 седмица след направата в затворен съд.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГРАЦИЯ БИО - РЕГЕН САПУН ЗА КОСА И ТЯЛО 100 гр.
БЕЛ ФАЙН БОЯ ЗА КОСА № 7.77 СВЕТЪЛ ШОКОЛАДОВО КАФЯВ
ЙОН КА AGE DEFENSE HYDRA № 1 ИНТЕНЗИВНО ХИДРАТИРАЩ КРЕМ ЗА СУХА И ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА 50 мл
Безплатна доставка за България!МЕА НАТУРА БАЛСАМ С МАСЛИНА ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА 300 мл
АГИВА МОКРИ КЪРПИ ЗА ГРИМ С МАСЛИНА * 20
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 9.20 ИНТЕНЗИВНО ВИОЛЕТОВ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслина (европейска)
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Консумирайте зелени маслини поради 5 причини
- Салата от маслини и лук
- Защо е полезно да ядем пастет от черен дроб
- Зехтин - естествен продукт за здраве и красота
- Домашни брускети с маслинова паста и чесън
- Хората се лекуват с маслинови листа от хилядолетия
- Банички с шунка, кашкавал и маслини
Коментари към Пастет от маслини с чесън и риган