Кифлички с локум
Необходими продукти:
200 грама масло
200 грама сметана
3 ч. брашно
рахат локум
Начин на приготвяне:
Разтопете маслото, охладете го. Прибавете сметаната и брашното към него, замесете тесто. Разделете го на 5 части оставете да "почине" около 30 минути. След това разточете всяка от частите и нарежете на триъгълници. Сложете локума върху широката част и навийте, за да получите рулце (кифличка). Печете до готовност.
Готовите локумки поръсете с пудра захара и поднесете.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХРИСТИНА МАСАЖНО МАСЛО ЯГОДА, СМЕТАНА И ШАМПАНСКО 150 мл
ГАНЧЕВ ДЕСЕРТ ПЮРЕ ОТ ПЛОДОВЕ И СМЕТАНА 190 г
ЧАЙ ФИЛТЪР РОЙБОС С ЯГОДИ И СМЕТАНА * 20 БЪЛГАРСКА ЧАЕНА КОМПАНИЯ
SPEICK МЕЛОС НАТУРАЛЕН САПУН СЪС СМЕТАНА 100 г
ХРИСТИНА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЯГОДА, ШАМПАНСКО И СМЕТАНА 500 мл
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г 6550
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Какво трябва да знаем, когато разбиваме сметана
- За да се пукне цирея, наложете върху него тесто от сапун и белтък
- Как правилно да замразим различните видове тесто
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Локум от моркови с орехи и кокос
- Полезна ли е заквасената сметана
- Тутманик
- Соленки Бебета
- Тесто за най-вкусните пици и мекици
- Ябълкова пита с кисело мляко
Коментари към Кифлички с локум