Задушени патладжани с домати, чесън и лук
Необходими продукти:
2 патладжана
2 глави лук
1-2 домата
чесън
сол и захар на вкус
олио
Начин на приготвяне:
Обелете лука, нарежете го на кубчета и изпържете до златисто в нагорещено олио. След това прибавете нарязаните на кубчета домати, а няколко минути по-късно и патладжаните, нарязани по същия начин.
Подправете със сол и захар на вкус и оставете всичко да се задушава 20-30 минути.
Щом зеленчуковата комбинация се охлади, добавете намачкани скилидки чесън и поднесете.
Добър апетит!
Снимка: recept.by
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
СУОНСЪН ЕКСТРАКТ ОТ ПАТЛАДЖАН капсули 450 мг * 30 SWR051
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ СПАНАК С АГНЕШКО МЕСО 190 г
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ капсули * 60 NATURE'S WAY
ВЕГАВЕРО ФОРМУЛА В ПОДКРЕПА НА МЪЖКАТА РЕПРОДУКТИВНА СИСТЕМА капсули * 120
БИОФИЧИНА ТОСКАНА СЕРУМ ЗА КОСА ПРОТИВ ЗАПЛИТАНЕ 60 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Домат
- 10 грешки при отглеждането на патладжан, които не бива да допускаме
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Защо се свиват листата на доматите и как да се справим с това
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Използвайте утайка от кафе за подхранване на доматите
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Рулца от печени чушки с извара и орехи
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
Коментари към Задушени патладжани с домати, чесън и лук