Домашни бонбони от бял шоколад и лешници
Необходими продукти:
- 200 грама бял шоколад
- 150-200 грама лешници
Начин на приготвяне:
Смелете лешниците, но не ги превръщайте в прах, нека се усещат парченца от ядките.
Начупете шоколада на парчета.
Разтопете го на водна баня. Бъркайте постоянно, докато придобие консистенция на гъст сос.
Разпределете го в тава, която преди това сте покрили с лист алуминиево фолио.
Поръсете повърхността с лешниците, докато шоколадът не се е охладил.
Заравнете и приберете в хладилника за 30 минути.
След това извадете и обърнете пласта върху дъска, като си помагате с фолиото.
Отстранете покритието, нарежете шоколада на парчета и може да почерпите семейството си с готовите бонбони.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: tvcook.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ИНТЕНЗИВНА, ХИДРАТИРАЩА И ОБОГАТЯВАЩА МАСКА ЗА ЛИЦЕ БЯЛ ШОКОЛАД 15 г 7TH HEAVEN
ЖИ МИНТ ПЛЮС * 12 DXN
КАНТАРЕУС ОРАЛ дъвчащи бонбони * 50
КАРМОЛИС БОНБОНИ ЗА ДЕЦА С МЕД И ВИТАМИН C С ВКУС НА ПОРТОКАЛ 75 г
БОНБОНИ ЛУКЧЕТА ЕВКАЛИПТ 75 г
БОНБОНИ АЛПИ СЛИМБО ЛАКСАТИВ 60 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Домашни шоколадови бонбони
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Бонбони орео с шоколад
- Сурови бонбони с цвекло и спанак
- Орехови бонбони с тахан и канела
- Сладки таралежки
- Солени бонбони със сусам, бекон и кашкавал
- Пригответе си вкусни бонбони срещу грип, тревожност и безсъние
- Шоколадов сладкиш с бонбони
- Медени фъстъковки с тиквени и сусамови семена
Коментари към Домашни бонбони от бял шоколад и лешници