Вина и сирена - кое с какво?
Подготвили сме ви една вкусна и ароматна селекция от вина и сирена, към която едва ли ще останете равнодушни. Ще обърнем внимание на тяхното правилно съчетаване, защото грамотното поднасяне на ястията е гаранция за по-голяма наслада за сетивата, говори за изтънченост, стил и, разбира се, се разкрива истинският вкус на храните и напитките.
Шардоне-Бри
Совиньон Блан-Грюер
Мерло-Гуада
Ризлинг-Рокфор
Каберне Совиньон-Чедър
Пино Гриджо-Рикота
Кианти-Пармиджано-Реджано (Пармезан)
Совиньон Блан-Моцарела
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
НЕАКТИВНА ХРАНИТЕЛНА МАЯ КЛАСИК 100 гр
РЕЦЕПТИ ОТ РЕСТОРАНТА НА ГОРДЪН РАМЗИ - ГОРДЪН РАМЗИ - ХЕРМЕС
ДЖИНДЖИФИЛ 200 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
СЕДЕМ НАЧИНА - ДЖЕЙМИ ОЛИВЪР - ХЕРМЕС
ЛЕНЕНО СЕМЕ 500 г СТЕЛ АРГО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Добре е да знаете ...
- Полезна информация
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Хранене през тръба
- Методи за лечение на анорексия
- Секреция на стомашен сок
- Избягване на киселинни храни
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Разграждане и резорбция на белтъци, масти и въглехидрати
- Бял бор
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Пробиотици
Коментари към Вина и сирена - кое с какво?