Тиквено руло с маслен пълнеж с крема сирене

- 3 разбити яйца
- 1 чаена чаша захар
- 1/2 чаена лъжица канела
- 2/3 чаени чаши тиквено пюре
- 3/4 чаена чаша брашно
- 1 чаена лъжица бакпулвер
- 2 супени лъжици меко масло
- 240 грама крема сирене
- 1 чаена чаша пудра захар + допълнително за поръсване
- 1/4 чаена лъжица ванилов екстракт
Начин на приготвяне:
Затоплете фурната на 190 градуса и намажете голяма правоъгълна тава (с размери 10х15 сантиметра) със студено масло.
Смесете яйцата със захарта, канелата и тиквеното пюре, използвайки кухненска тел. В друг съд смесете брашното и содата. Комбинирайте двете смеси и разбъркайте гладко тесто.
Разстелете в приготвената тава и печете за 15-20 минути. Оставете да се охлади за кратко и прехвърлете върху чиста кухненска кърпа. Навийте на руло и оставете настрада, за да се охлади блата напълно.
Смесете маслото с крема сиренето, пудрата захар и ванилия с миксер.
Когато блатът е напълно охладен, разстелете и намажете с маслено-сиреновия крема. Навийте отново (този път без кърпата) и увийте в найлоново фолио. Приберете в хладилник, докато решите да сервирате. Непосредствено преди сервиране, поръсете с пудра захар и нарежете на 8-10 парчета.
Добър апетит!
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: allrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ФЕМИНХЕЛП таблетки * 56
СОУ СИМПЪЛ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ ЗА ЗРЯЛА КОЖА OMEGA 30 мл
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОЛАКСО КИДС тинктура 100 мл БИОТИКА
ПЕДИАКИД ФИТОВЕРМИЛ сироп 125 мл
НАУ ФУДС ЗДРАВА ПРОСТАТА дражета * 90
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кейкове и торти
- Рулца от тортила питка с апетитка
- Цветни рулца от тортила питки
- Рулца от хляб с шунка и кашкавал
- Руло от тиквички с ориз, шунка и кашкавал
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Рулца от тиквички с чеснова извара
- Тиква в масло с ябълки, сушени плодове и орехи
- Панирани рулца от раци с кашкавал и чесън
- Рулца от тиквички с плънка от пилешко, кашкавал и чесън
- Патладжанени рулца с бешамел, кайма и домати
Коментари към Тиквено руло с маслен пълнеж с крема сирене