Пастет от риба тон с майонеза и горчица

Необходими продукти:
- 1 консерва риба тон
- 3 супени лъжици лека майонеза
- 1/2 чаена лъжица захар
- 1 супена лъжица дижонска горчица
- сол
- черен пипер
Начин на приготвяне:
Смесете майонезата, горчицата и захарта.
Рибата отцедете от сока и намачкайте с вилица. Ако се получи прекалено суха маса, налейте съвсем малко от течността в консервата.
Смесете рибата със соса, подправете на вкус и разбъркайте.
Пастета пресипете в буркан и съхранявайте в хладилника.
Когато решите да си хапнете от него, намажете го върху филийка пълнозърнест хляб. Може да поднесете с каперси или дребно нарязани маслини.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: eda.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛГАР МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА СУПЕР КОМПЛЕКС капсули * 60
ПИЕС - АЙКЮ ПАМЕТ капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Риба тон – хранителна стойност, ползи и потенциални рискове
- Защо е полезно да ядем пастет от черен дроб
- Какво количество риба тон е препоръчително да се консумира седмично
- Спагети със сметана и риба тон
- Пълнени сладки картофи с риба тон
- Соев пастет
- Бобен пастет с лук, яйца и орехи
- Пастет от яйца и топено сирене с маслини и чесън
- Пастет от маслини със сварени яйца
- Пастет от нахут с маслини и червен лук
Коментари към Пастет от риба тон с майонеза и горчица