Домашен крем фрайче

Необходими продукти:
- 1 чаена чаша сметана за разбиване
- 2 супени лъжици мътеница
Начин на приготвяне:
Комбинирайте двата продукта в стъклен буркан и покрийте с кърпа или мрежа. Оставете на стайна температура (до 30 градуса) от 8 до 24 часа, докато кремът се сгъсти.
Разбъркайте след това и приберете хладилник, може да използвате крема до 10 дни след приготвянето му.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: epicurious.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОСТРОВИТ ЛЕШНИКОВ КРЕМ 400 г
ОСТРОВИТ CREAMETTO ШОКОЛАД С ЛЕШНИК 350 г
ОСТРОВИТ CREAMETTO ШОКОЛАД 350 г
ESN ПРОТЕИНОВ КРЕМ ЛЕШНИК 200 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Млечни и сметанови сосове
- Маслен крем с орехи и прясно мляко
- Белтъчен крем с карамел и кафе (за торти и сладкиши)
- Еклери с маслен крем
- "Сиренов" крем от тофу и кашу
- Пълнени домати с крем от сирене, босилек и чесън
- Млечно-маслен крем с грис и лимон (за торти и сладкиши)
- Ирландски чийзкейк с Бейлис и шоколад
- Кокосов крем Рафаело
- Домашен маршмелоу крем
- Орехов крем за торта с кондензирано мляко
Коментари към Домашен крем фрайче