Домашен крем фрайче
Необходими продукти:
- 1 чаена чаша сметана за разбиване
- 2 супени лъжици мътеница
Начин на приготвяне:
Комбинирайте двата продукта в стъклен буркан и покрийте с кърпа или мрежа. Оставете на стайна температура (до 30 градуса) от 8 до 24 часа, докато кремът се сгъсти.
Разбъркайте след това и приберете хладилник, може да използвате крема до 10 дни след приготвянето му.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: epicurious.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АМИКС МР. ПОПЪРС БАДЕМОВ КРЕМ 300 гр.
ОСТРОВИТ ЛЕШНИКОВ КРЕМ 400 г
ОЛ НУТРИШЪН ФЪСТЪЧЕН КРЕМ 1 кг
ОЛ НУТРИШЪН ФЪСТЪЧЕН КРЕМ С ХИМАЛАЙСКА СОЛ 1 кг
ОСТРОВИТ CREAMETTO ШОКОЛАД С ЛЕШНИК 350 г
ОСТРОВИТ CREAMETTO ШОКОЛАД 350 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Млечни и сметанови сосове
- Орехов крем за торта с кондензирано мляко
- Домашен маршмелоу крем
- Шарена захарна торта
- Сметанов крем с кафе
- Италиански пурички каноли Сицилиани с крем от маскарпоне, рикота и шоколад
- Белтъчен крем с карамел и кафе (за торти и сладкиши)
- Кокосов крем Рафаело
- Бисквитени пастички с крема сирене (без печене)
- Маслен крем с орехи и прясно мляко
- "Сиренов" крем от тофу и кашу
Коментари към Домашен крем фрайче