Глазирани моркови с бърбън

Необходими продукти:
- 1 килограм моркови, нарязани на парчета с дебелина 1 сантиметър
- 1/4 чаена чаша кафява захар
- 1/4 чаена чаша разтопено масло
- 2 супени лъжици бърбън (или повече на вкус)
Начин на приготвяне:
Сложете морковите в касерола и ги покрийте с вода. Сварете ги за 10-15 минути на ниска температура.
Прехвърлете ги в чинията, в която ще ги сервирате.
Комбинирайте захарта, маслото и бърбъна, нека сместа да заври, докато се сгъсти (около 10 минути).
Полейте със соса морковите и поднесете предястието топло.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: allrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХАЯ ЛАБС ХРАНИТЕЛНО БАЗИРАНИ ЖЕНСКИ МУЛТИВИТАМИНИ таблетки * 60
СОУ СИМПЪЛ ОЛИО ЗА ШОКОЛАДОВ ТЕН 250 мл
ХИП НАПИТКА ОРС С МОРКОВИ И ОРИЗ - РЕХИДРИРАЩ РАЗТВОР 200 мл
ПЕДИАКИД ЖЕЛЯЗО + ВИТАМИН B сироп 125 мл
4+ НУТРИШЪН ГЛУТА ПЕПТИД+ 400 г
АЛАЙВ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ желирани таблетки * 75
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Див морков
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Салата от моркови с ядки, магданоз и лимонов дресинг
- Консумирайте морковена супа срещу диария
- Морков
- Как да направим хартиени моркови за декорация
- Как се режат чери доматчета и моркови с форма на сърца
- Моркови (оранжеви) - състав, полезни свойства и вреда при прекалена консумация
- Тридневна диета с моркови и мед
- Запознайте се с 5 страхотни ползи на сока от морков и джинджифил
Коментари към Глазирани моркови с бърбън