Глазирани моркови с бърбън

Необходими продукти:
- 1 килограм моркови, нарязани на парчета с дебелина 1 сантиметър
- 1/4 чаена чаша кафява захар
- 1/4 чаена чаша разтопено масло
- 2 супени лъжици бърбън (или повече на вкус)
Начин на приготвяне:
Сложете морковите в касерола и ги покрийте с вода. Сварете ги за 10-15 минути на ниска температура.
Прехвърлете ги в чинията, в която ще ги сервирате.
Комбинирайте захарта, маслото и бърбъна, нека сместа да заври, докато се сгъсти (около 10 минути).
Полейте със соса морковите и поднесете предястието топло.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: allrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ИКАН ЕКСТРА капсули * 150 TIENS
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ ПРЕМИУМ ФОРМУЛА С КОЛАГЕН 300 мг желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
ХИП ПЮРЕ ФИНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ С ПУЕШКО МЕСО 220 г
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПИЕР КАРДЕН СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН СПРЕЙ ОЛИО-АКТИВАТОР ЗА ТЕН SPF6 125 мл
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Див морков
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Консумирайте морковена супа срещу диария
- Салата от моркови с ядки, магданоз и лимонов дресинг
- Моркови за здрави стави
- Морковите предпазват от рак на гърдата
- Маска с моркови за естествен тен на лицето
- Моркови (оранжеви) - състав, полезни свойства и вреда при прекалена консумация
- Гарнитура от киноа
- Как се режат чери доматчета и моркови с форма на сърца
Коментари към Глазирани моркови с бърбън