Глазирани моркови с бърбън
Необходими продукти:
- 1 килограм моркови, нарязани на парчета с дебелина 1 сантиметър
- 1/4 чаена чаша кафява захар
- 1/4 чаена чаша разтопено масло
- 2 супени лъжици бърбън (или повече на вкус)
Начин на приготвяне:
Сложете морковите в касерола и ги покрийте с вода. Сварете ги за 10-15 минути на ниска температура.
Прехвърлете ги в чинията, в която ще ги сервирате.
Комбинирайте захарта, маслото и бърбъна, нека сместа да заври, докато се сгъсти (около 10 минути).
Полейте със соса морковите и поднесете предястието топло.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: allrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ B-КОМПЛЕКС желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ МОРКОВ 190 г
ХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ НАТУРАЛЕН ЛИМОНОВ ШЕЙК прах 300 г
БИОХЕРБА МАСЛО ОТ МОРКОВ 50 мл
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУКОВА КРЕМ СУПА 220 г
ЕЛИКСИРИКА БИОТЕХ КОМПЛЕКТ СПОРТИКС МАКС ПЛЮС капсули * 30 + СПОРТИКС МАКС 120 мл * 12
Безплатна доставка за България! ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Салата от бяла ряпа и моркови с чесън и копър
- Див морков
- Морковена салата с червено цвекло, нар и орехи
- Салата от моркови с ядки, магданоз и лимонов дресинг
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Британски учени: Морковите съдържат естествени химикали с мощни противоракови свойства
- Морковени бисквити
- Салата от моркови, цвекло и целина
- Захаросани моркови
Коментари към Глазирани моркови с бърбън