Глазирани моркови с бърбън

Необходими продукти:
- 1 килограм моркови, нарязани на парчета с дебелина 1 сантиметър
- 1/4 чаена чаша кафява захар
- 1/4 чаена чаша разтопено масло
- 2 супени лъжици бърбън (или повече на вкус)
Начин на приготвяне:
Сложете морковите в касерола и ги покрийте с вода. Сварете ги за 10-15 минути на ниска температура.
Прехвърлете ги в чинията, в която ще ги сервирате.
Комбинирайте захарта, маслото и бърбъна, нека сместа да заври, докато се сгъсти (около 10 минути).
Полейте със соса морковите и поднесете предястието топло.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: allrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПРОВИОТИК за деца саше * 10
ТермолабилниАЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ 50 + таблетки * 30 NATURE'S WAY
КАРОТЕН PROTECT & TAN СЛЪНЦЕЗАЩИТНО ОЛИО СПРЕЙ ЗА ТЕН SPF30 150 мл
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
БОРОВ ПРАШЕЦ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ саше * 12 GUOZHEN
ХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ ПРАСКОВА прах 300 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Салата от бяла ряпа и моркови с чесън и копър
- Моркови (оранжеви) - състав, полезни свойства и вреда при прекалена консумация
- Консумирайте морковена супа срещу диария
- Морковена салата с червено цвекло, нар и орехи
- Запознайте се с 5 страхотни ползи на сока от морков и джинджифил
- Салата от моркови с ядки, магданоз и лимонов дресинг
- Салата от моркови, цвекло и целина
- Мариновани пълнени патладжани
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
Коментари към Глазирани моркови с бърбън