Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Глазирани моркови с бърбън

Глазирани моркови с бърбън

Глазирани моркови с бърбън - изображение

Необходими продукти:

  • 1 килограм моркови, нарязани на парчета с дебелина 1 сантиметър
  • 1/4 чаена чаша кафява захар
  • 1/4 чаена чаша разтопено масло
  • 2 супени лъжици бърбън (или повече на вкус)

Начин на приготвяне:

Сложете морковите в касерола и ги покрийте с вода. Сварете ги за 10-15 минути на ниска температура.

Прехвърлете ги в чинията, в която ще ги сервирате.

Комбинирайте захарта, маслото и бърбъна, нека сместа да заври, докато се сгъсти (около 10 минути).

Полейте със соса морковите и поднесете предястието топло.

За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: allrecipes.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиХрани и ястияЗдравни съветиДиетиСнимкиЛюбопитноИсторияЛайфстайлХранене при...Ботаника