Глазирани моркови с бърбън

Необходими продукти:
- 1 килограм моркови, нарязани на парчета с дебелина 1 сантиметър
- 1/4 чаена чаша кафява захар
- 1/4 чаена чаша разтопено масло
- 2 супени лъжици бърбън (или повече на вкус)
Начин на приготвяне:
Сложете морковите в касерола и ги покрийте с вода. Сварете ги за 10-15 минути на ниска температура.
Прехвърлете ги в чинията, в която ще ги сервирате.
Комбинирайте захарта, маслото и бърбъна, нека сместа да заври, докато се сгъсти (около 10 минути).
Полейте със соса морковите и поднесете предястието топло.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: allrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЕКВИЛИБРА МАСЛО ОТ МОРКОВ капсули * 32
ГАРДЪН ОФ ЛАЙФ СУРОВ ПРОБИОТИК КОЛОН КЕЪР капсули * 30
Безплатна доставка за България!ЛАДРОМЕ БИО МАСЛО ОТ МОРКОВИ (МАСЛЕН МАЦЕРАТ) 100 мл
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОБОРОВ ПРАШЕЦ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ саше * 12 GUOZHEN
ВИРУМИН ОПТИ ФИЛТЪР * 120
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Див морков
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Моркови (оранжеви) - състав, полезни свойства и вреда при прекалена консумация
- Морковите като средство за отслабване - за и против
- Пълнени постни чушки
- Здравословен чипс от моркови
- Морковена халва по индийска рецепта
- Морков
- Морковено руло с плънка от топено сирене, кашкавал и зелен лук
- Салата от моркови с ядки, магданоз и лимонов дресинг
Коментари към Глазирани моркови с бърбън