Глазирани моркови с бърбън
Необходими продукти:
- 1 килограм моркови, нарязани на парчета с дебелина 1 сантиметър
- 1/4 чаена чаша кафява захар
- 1/4 чаена чаша разтопено масло
- 2 супени лъжици бърбън (или повече на вкус)
Начин на приготвяне:
Сложете морковите в касерола и ги покрийте с вода. Сварете ги за 10-15 минути на ниска температура.
Прехвърлете ги в чинията, в която ще ги сервирате.
Комбинирайте захарта, маслото и бърбъна, нека сместа да заври, докато се сгъсти (около 10 минути).
Полейте със соса морковите и поднесете предястието топло.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: allrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ B-КОМПЛЕКС желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПЛОДОВЕ С МОРКОВИ 190 г
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г
ГРИЙН ФАРМАСИ САПУН С МОРКОВИ И ТИКВЕНО МАСЛО 100 гр.
МИУМ ЛАБ МЕНОПАУЗА дражета * 42
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН АНТИ-ОКС ПАУЪР БЛЕНД капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Салата от бяла ряпа и моркови с чесън и копър
- Салата от моркови, цвекло и целина
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Морковена салата с червено цвекло, нар и орехи
- Див морков
- Салата от моркови с ядки, магданоз и лимонов дресинг
- Морковени бисквити с крема сирене
- Как да направим хартиени моркови за декорация
- Салата от моркови, ряпа и ябълки
Коментари към Глазирани моркови с бърбън