Глазирани моркови с бърбън
Необходими продукти:
- 1 килограм моркови, нарязани на парчета с дебелина 1 сантиметър
- 1/4 чаена чаша кафява захар
- 1/4 чаена чаша разтопено масло
- 2 супени лъжици бърбън (или повече на вкус)
Начин на приготвяне:
Сложете морковите в касерола и ги покрийте с вода. Сварете ги за 10-15 минути на ниска температура.
Прехвърлете ги в чинията, в която ще ги сервирате.
Комбинирайте захарта, маслото и бърбъна, нека сместа да заври, докато се сгъсти (около 10 минути).
Полейте със соса морковите и поднесете предястието топло.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: allrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОХЕРБА СЛЪНЦЕЗАЩИТНО ОЛИО - СПРЕЙ SPF 25 150 мл
ЕКВИЛИБРА МАСЛО ОТ МОРКОВ капсули * 32
АЛАЙВ ГАРДЪН ГУДНЕС МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОВИТАМИНИ ЗА ЕНЕРГИЯ желирани таблетки * 60 IVYBEARS
НовГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ КАРТОФИ И МОРКОВИ 190 г
БИОФРЕШ ЕНЕРГИЗИРАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С МОРКОВ 100 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Чипс от моркови на фурна
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Консумирайте морковена супа срещу диария
- Морковена салата с червено цвекло, нар и орехи
- Моркови (оранжеви) - състав, полезни свойства и вреда при прекалена консумация
- Салата от моркови, цвекло и целина
- Див морков
- Червен морков
- Салата от бяла ряпа и моркови с чесън и копър
Коментари към Глазирани моркови с бърбън