Глазирани моркови с бърбън
Необходими продукти:
- 1 килограм моркови, нарязани на парчета с дебелина 1 сантиметър
- 1/4 чаена чаша кафява захар
- 1/4 чаена чаша разтопено масло
- 2 супени лъжици бърбън (или повече на вкус)
Начин на приготвяне:
Сложете морковите в касерола и ги покрийте с вода. Сварете ги за 10-15 минути на ниска температура.
Прехвърлете ги в чинията, в която ще ги сервирате.
Комбинирайте захарта, маслото и бърбъна, нека сместа да заври, докато се сгъсти (около 10 минути).
Полейте със соса морковите и поднесете предястието топло.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: allrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОХЕРБА МАСЛО ОТ МОРКОВ 50 мл
ГАНЧЕВ СОК МУЛТИВИТАМИН 750 мл
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ 50 + таблетки * 30 NATURE'S WAY
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПРАСКОВИ И МОРКОВИ 190 г
МАНУКА ДОКТОР ПОДМЛАДЯВАЩО МАСЛО ЗА ЛИЦЕ 25 мл
ПИЕР КАРДЕН СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН СПРЕЙ ОЛИО-АКТИВАТОР ЗА ТЕН SPF6 115 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Локум от моркови с орехи и кокос
- Моркови (оранжеви) - състав, полезни свойства и вреда при прекалена консумация
- Консумирайте морковена супа срещу диария
- Див морков
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Морковена халва по индийска рецепта
- Болки в ставите - опитайте с моркови
- Как да направим хартиени моркови за декорация
- Печени моркови с чесън и пармезан
Коментари към Глазирани моркови с бърбън