Ягоди с карамел, шоколад и смлени ядки
Необходими продукти:
- 500 грама пресни ягоди
- 100 грама кувертюра от бял шоколад
- 100 грама карамел
- 100 грама смлени лешници
- 100 грама настърган черен шоколад
- 50 грама течен шоколад
Начин на приготвяне:
Измийте ягодите и ги наредете върху хартия за печене. Разтопете белия шоколад и потопете част от плодовете в него.
Направете фунийка от лист пергамент, сложете в нея течен шоколад и украсете белите ягоди. Останалите плодове покрийте с карамела и украсете с лешниците и настъргания шоколад.
Охладете и по желание подредете в бонбониера. Поднесете и им се насладете.
Да ви е сладко!
Източник: www.kevinandamanda.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МЕДЕКС НАТУРАЛЕН БАР ШОКОЛАД И ЯДКИ 40 г
ЛОВАРЕ ЧАЙ АСОРТИ WINTER STORIES 4 ВИДА * 8 ЗИМНА КОЛЕКЦИЯ
НовБОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ 20 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ 250 мл
ХРИСТИНА ТОАЛЕТНИ ТРИЦИ КАЙСИЯ 200 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ 100 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Кедрови ядки - ползи и вреди
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Кайсиевите ядки – състав, ползи и противопоказания
- Черният шоколад понижава кръвното налягане
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Черният шоколад има положителен ефект върху черния дроб
- Мокър шоколадов сладкиш без яйца
Коментари към Ягоди с карамел, шоколад и смлени ядки