Ягоди с карамел, шоколад и смлени ядки
Необходими продукти:
- 500 грама пресни ягоди
- 100 грама кувертюра от бял шоколад
- 100 грама карамел
- 100 грама смлени лешници
- 100 грама настърган черен шоколад
- 50 грама течен шоколад
Начин на приготвяне:
Измийте ягодите и ги наредете върху хартия за печене. Разтопете белия шоколад и потопете част от плодовете в него.
Направете фунийка от лист пергамент, сложете в нея течен шоколад и украсете белите ягоди. Останалите плодове покрийте с карамела и украсете с лешниците и настъргания шоколад.
Охладете и по желание подредете в бонбониера. Поднесете и им се насладете.
Да ви е сладко!
Източник: www.kevinandamanda.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СИЙСТАРС РЕГЕНЕРИРАЩ НОЩЕН КРЕМ ШОКОЛАД С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 50 мл
МЮСЛИ ОТ СИБИРСКИ КЕДРОВИ ЯДКИ 250 г VERDE VITA
МАЙРА ОЙЛС МАСЛО ЗА ЛИЦЕ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА 10 мл
ЕТЕРИКА РЕГЕНЕРИРИРАЩО МАСЛО ЗА ЛИЦЕ 22 мл
ДР. ШЕЛЕР АНТИ-ЕЙДЖ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ С ДИВА РОЗА 30 мл
ДЕВА КРЕМ ПРОТИВ СТРИИ - 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- В Испания откриват вирус на хепатит А в ягоди, внесени от Мароко
- Чуфа (земен бадем, тигрови ядки) – ползи за здравето и употреба в кулинарията
- Кедрови ядки - ползи и вреди
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Кедър
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Ягода – състав и ползи за здравето
- Ягода, Градинска ягода
- Черният шоколад понижава кръвното налягане
Коментари към Ягоди с карамел, шоколад и смлени ядки