Ягоди с карамел, шоколад и смлени ядки
Необходими продукти:
- 500 грама пресни ягоди
- 100 грама кувертюра от бял шоколад
- 100 грама карамел
- 100 грама смлени лешници
- 100 грама настърган черен шоколад
- 50 грама течен шоколад
Начин на приготвяне:
Измийте ягодите и ги наредете върху хартия за печене. Разтопете белия шоколад и потопете част от плодовете в него.
Направете фунийка от лист пергамент, сложете в нея течен шоколад и украсете белите ягоди. Останалите плодове покрийте с карамела и украсете с лешниците и настъргания шоколад.
Охладете и по желание подредете в бонбониера. Поднесете и им се насладете.
Да ви е сладко!
Източник: www.kevinandamanda.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СИЙСТАРС РЕГЕНЕРИРАЩ НОЩЕН КРЕМ ШОКОЛАД С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 50 мл
КОМПЛЕКТ МАСКИ ЗА ЛИЦЕ + НЕСЕСЕР + ГЪБА ЗА БАНЯ 7TH HEAVEN
НовАМИКС УЕЙ ПРО ФЮЖЪН ПРОТЕИН ОВКУСЕН 2300 г
Безплатна доставка за България!МАЙРА ОЙЛС МАСЛО ЗА ЛИЦЕ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА 30 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ 100 мл
КАЙСИЕВИ ЯДКИ ГОРЧИВИ 150 г СТЕЛ АРГО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Ягода – състав и ползи за здравето
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Кедрови ядки - ползи и вреди
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Чуфа (земен бадем, тигрови ядки) – ползи за здравето и употреба в кулинарията
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Кои ядки ще ви помогнат да отслабнете?
- Усукана сладка питка с течен шоколад
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Черният шоколад понижава кръвното налягане
Коментари към Ягоди с карамел, шоколад и смлени ядки