Ягоди с карамел, шоколад и смлени ядки

Необходими продукти:
- 500 грама пресни ягоди
- 100 грама кувертюра от бял шоколад
- 100 грама карамел
- 100 грама смлени лешници
- 100 грама настърган черен шоколад
- 50 грама течен шоколад
Начин на приготвяне:
Измийте ягодите и ги наредете върху хартия за печене. Разтопете белия шоколад и потопете част от плодовете в него.
Направете фунийка от лист пергамент, сложете в нея течен шоколад и украсете белите ягоди. Останалите плодове покрийте с карамела и украсете с лешниците и настъргания шоколад.
Охладете и по желание подредете в бонбониера. Поднесете и им се насладете.
Да ви е сладко!
Източник: www.kevinandamanda.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МЕДЕКС НАТУРАЛЕН БАР ШОКОЛАД И ЯДКИ 40 г
НовХРИСТИНА ТОАЛЕТНИ ТРИЦИ КАЙСИЯ 200 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ 250 мл
ХУНЗА B17 МАСЛО ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ 50 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ 100 мл
ЕВЕНТ БЕБЕШКО ОЛИО С НАТУРАЛЕН КОМПЛЕКС 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Кедрови ядки - ползи и вреди
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Аптека "Еова", с. Ягода
- Кедър
- Кайсиевите ядки – състав, ползи и противопоказания
- Черният шоколад понижава кръвното налягане
- Ограничаване на консумацията на шоколад
- Енергийна салата с киноа и чиа
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
Коментари към Ягоди с карамел, шоколад и смлени ядки