Ягоди с карамел, шоколад и смлени ядки

Необходими продукти:
- 500 грама пресни ягоди
- 100 грама кувертюра от бял шоколад
- 100 грама карамел
- 100 грама смлени лешници
- 100 грама настърган черен шоколад
- 50 грама течен шоколад
Начин на приготвяне:
Измийте ягодите и ги наредете върху хартия за печене. Разтопете белия шоколад и потопете част от плодовете в него.
Направете фунийка от лист пергамент, сложете в нея течен шоколад и украсете белите ягоди. Останалите плодове покрийте с карамела и украсете с лешниците и настъргания шоколад.
Охладете и по желание подредете в бонбониера. Поднесете и им се насладете.
Да ви е сладко!
Източник: www.kevinandamanda.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СИЙСТАРС РЕГЕНЕРИРАЩ НОЩЕН КРЕМ ШОКОЛАД С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 50 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ 20 мл
СПОРТС ЕНД ХЕЛТ ВИТАМИН B17 капсули * 120
ХРИСТИНА ТОАЛЕТНИ ТРИЦИ КАЙСИЯ 200 мл
ГОРЧИВИ КАЙСИЕВИ ЯДКИ ПРАХ 200 г ЗДРАВНИЦА
ХУНЗА B17 МАСЛО ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ 50 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Ядката на авокадото е най-полезната част от плода
- Кедрови ядки - ползи и вреди
- Кайсиевите ядки – състав, ползи и противопоказания
- Горска ягода, Дива ягода, Зуница, Звоница, Пламеница, Плюскавица, Плашунка
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Ягода, Градинска ягода
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- За да бъдат още по-полезни, накисвайте суровите ядки във вода
- Черният шоколад понижава кръвното налягане
Коментари към Ягоди с карамел, шоколад и смлени ядки