Шоколадов чипс от какао, мед и масло
Необходими продукти:
- 75 грама масло
- 75 грама мед
- 40 грама какао на прах
Начин на приготвяне:
- Покрийте правоъгълна тавичка /или две форми за хляб/ с хартия за печене. Заделете настрана.
- Разтопете маслото в малка тенджера на слаб огън.
- Добавете меда и какаото и разбъркайте добре, докато медът се разтвори напълно.
- Изсипете сместа в подготвената тавичка и я оставете да се охлади на стайна температура.
- Нарежете на парчета и съхранявайте шоколадовия чипс в херметически затворен съд в хладилника.
- Използвайте в рецепти за бисквити, кремове, сладкиши или десерти.
Да ви е сладко!
Снимки: waffleandwhisk.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЗОЯ БИО КАКАОВО МАСЛО 250 г
КАКАОВО МАСЛО 150 г ЗЕМЕЛА
КАКАОВО МАСЛО 60 г ЗЕМЕЛА
ЗОЯ БИО КАКАОВА ПАСТА ЧИПС 150 г
КФД НУТРИШЪН КОКОСОВ ЧИПС 250 г
ЗОЯ БИО КОКОСОВ ЧИПС 60 гр.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Преслава Велкова: Ръчният шоколад If You говори вместо вас
- Компрес с мед срещу кашлица при деца
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Отслабване с мед и канела
- Какао на прах – ползи за здравето и противопоказания
- Обикновен маслен крем
- Еликсир от мед и орехи – народната рецепта
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Премахнете липомите по тялото с мед и брашно
Коментари към Шоколадов чипс от какао, мед и масло