Шоколадов чипс от какао, мед и масло

Необходими продукти:
- 75 грама масло
- 75 грама мед
- 40 грама какао на прах
Начин на приготвяне:
- Покрийте правоъгълна тавичка /или две форми за хляб/ с хартия за печене. Заделете настрана.
- Разтопете маслото в малка тенджера на слаб огън.
- Добавете меда и какаото и разбъркайте добре, докато медът се разтвори напълно.
- Изсипете сместа в подготвената тавичка и я оставете да се охлади на стайна температура.
- Нарежете на парчета и съхранявайте шоколадовия чипс в херметически затворен съд в хладилника.
- Използвайте в рецепти за бисквити, кремове, сладкиши или десерти.
Да ви е сладко!
Снимки: waffleandwhisk.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КАКАОВО МАСЛО 150 г ЗЕМЕЛА
КАКАОВО МАСЛО 60 г ЗЕМЕЛА
БИО СУРОВО КАКАОВО МАСЛО 300 мл ДРАГОН СУПЕРФУДС
КФД НУТРИШЪН КОКОСОВ ЧИПС 250 г
СИЙСТАРС ЕКСФОЛИРАЩ ГЕЛ С ШОКОЛАД 120 мл
Е ЛЕК РЕСПЕКТ БЯЛ ШОКОЛАД ЗА ТЯЛО 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Какао на прах – ползи за здравето и противопоказания
- Бързо отслабване с лимонова напитка с черен пипер и мед
- Коктейл от пъпеш с мед и джинджифил
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Манука
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Шоколадови кексчета с ванилов крем маскарпоне
- Карамелизиран лук с масло и вино
Коментари към Шоколадов чипс от какао, мед и масло