Топъл сандвич с майонеза, риба тон и каперси

Необходими продукти:
- 150 грама филе от риба тон от консерва
- 1/4 чаена чаша майонеза
- 5 супени лъжици зехтин
- 3 супени лъжици стръкове целина, нарязани на ситно
- 1 малка глава червен лук, нарязана на ситно
- 1/4 чаена чаша магданоз
- 3 супени лъжици каперси
- 4 филии хляб
- 200 грама твърдо сирене по избор (чедър, манчего, кашкавал и др.)
Начин на приготвяне:
Разбъркайте накъсаната риба с майонезата, 3 супени лъжици зехтин, 1 супена лъжица от сока от каперсите, червения лук, целината и магданоза (по желание може да замените с копър). Подправете със сол и черен пипер и оставете настрана.
В касерола затоплете останалите 2 супени лъжици зехтин. Изпържете каперсите за 4 минути, докато станат хрупкави, внимавайте да не ги прегорите.
Намажете 4-те филии с майонеза или ги полейте леко със зехтин. Намажете обилно със сместа от майонеза с риба тон.
Поръсете отгоре с кашкавал и запечете на грил, докато той се разтече.
Преди сервиране поръсете с хрупкавите каперси.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: thespruceeats.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛГАР МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА СУПЕР КОМПЛЕКС капсули * 60
ПИЕС - АЙКЮ ПАМЕТ капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
САНДВИЧ ТОСТЕР ACADO
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Риба тон – хранителна стойност, ползи и потенциални рискове
- Спагети със сметана и риба тон
- Рулца от хляб с шунка и кашкавал
- Навършват се 250 години от създаването на сандвича
- Сандвичи със скариди и репички
- Пица с риба тон и маслини
- Пастет от риба тон с майонеза и горчица
- Грилован сандвич с гъби, лук и кашкавал
- Ръжени сандвичи с авокадо и яйца
- Горещи сандвичи с маринована копърка, кашкавал и маслини
Коментари към Топъл сандвич с майонеза, риба тон и каперси