Солени кошнички с пълнеж от сьомга
Необходими продукти:
- 12 филии пълнозърнест тостерен хляб
- 1 консерва сьомга (от 400 грама)
- по 1 супена лъжица див лук и копър
- 4 яйца - разбити
- 1 супена лъжица настърган пармезан
Начин на приготвяне:
Намазнете форма за мъфини с 12 чашки със зехтин.
Разточете филиите на тънко и ги изрежете с пръстен с диаметър 10 сантиметра.
Кръгчетата филийки притеснете по формите за мъфини и печете на 180 градуса за 10 минути, докато хлябът леко се запече. Извадете кошничките върху решетка, за да се охладят - задължително изпълнете тази стъпка, за да не омекват кошничките.
След като изстинат ги върнете във формата.
Смесете сьомгата с подправките и разпределете плънката между 12-те кошнички. Внимателно сипете разбитите яйца и поръсете с пармезан.
Печете 12-15 минути, докато се изпече плънката. Сервирайте топли или на стайна температура.
за framar.bg: Данна Панджарова
източник: readersdigest.ca
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДИВА СЬОМГА МАСЛО капсули 1000 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
БИОБАЛАНС СУПЕР АМПУЛА С DNA ГЕЛ ОТ СЬОМГА 2 мл * 10
НовОМЕГА 3 ФОРТЕКС капсули 1000 мг * 90 1 + 1 ФОРТЕКС
ДИВА СЬОМГА (МАСЛО) ОТ АЛЯСКА + РИБЕНО МАСЛО капсули * 220 УЕБЪР НАТУРАЛС 3398
НовДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули 1300 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ЯМАМОТО НУТРИШЪН АЛФА ТЕЧ капсули * 300
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Базови съвети за приготвяне на сьомга
- Какви са здравословните ползи на хайвера от сьомга
- Печена сьомга с портокалов сос и чесън
- Червена риба, вид сьомга (Кета)
- Скандинавска маринована сьомга (гравлакс)
- Сьомга по провансалски
- Спаначено-кашкавалени гофрети с крема сирене и сьомга
- Терин с пушена сьомга и крема сирене
- Пастет от сьомга с масло
- Салата от сьомга, грейпфрут и авокадо с медено-лимонов дресинг
Коментари към Солени кошнички с пълнеж от сьомга