Солени кошнички с пълнеж от сьомга
 
    Необходими продукти:
- 12 филии пълнозърнест тостерен хляб
- 1 консерва сьомга (от 400 грама)
- по 1 супена лъжица див лук и копър
- 4 яйца - разбити
- 1 супена лъжица настърган пармезан
Начин на приготвяне:
Намазнете форма за мъфини с 12 чашки със зехтин.
Разточете филиите на тънко и ги изрежете с пръстен с диаметър 10 сантиметра.
Кръгчетата филийки притеснете по формите за мъфини и печете на 180 градуса за 10 минути, докато хлябът леко се запече. Извадете кошничките върху решетка, за да се охладят - задължително изпълнете тази стъпка, за да не омекват кошничките.
След като изстинат ги върнете във формата.
Смесете сьомгата с подправките и разпределете плънката между 12-те кошнички. Внимателно сипете разбитите яйца и поръсете с пармезан.
Печете 12-15 минути, докато се изпече плънката. Сервирайте топли или на стайна температура.
за framar.bg: Данна Панджарова
източник: readersdigest.ca
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДИВА СЬОМГА МАСЛО капсули 1000 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ПЛАНТИС ОМЕГА 3 РИБЕНО МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули * 220
СОЛГАР ПЪЛЕН СПЕКТЪР ОМЕГА ОТ ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули * 120
Безплатна доставка за България!ОМЕГА 3 ФОРТЕКС капсули 1000 мг * 90 1 + 1 ФОРТЕКС
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ СЬОМГА С БРОКОЛИ И ОРИЗ 220 г
БИОФОРМ РИБЕНО МАСЛО ОТ НОРВЕЖКА СЬОМГА 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Какви са здравословните ползи на хайвера от сьомга
- Базови съвети за приготвяне на сьомга
- Скандинавска маринована сьомга (гравлакс)
- Сьомга на фурна с хрупкава коричка
- Маринована сьомга на фурна със зеленчуци, чили и лайм
- Печена сьомга в хрупкава коричка от семена
- Сьомга с броколи, кашкавал и сметана
- Сьомга на фурна в сметанов сос с копър
- Ориз със сьомга
- Предястие от желирана сьомга с моркови и лук





 
             
             
             
             
             
            
Коментари към Солени кошнички с пълнеж от сьомга