Солени кошнички с пълнеж от сьомга

Необходими продукти:
- 12 филии пълнозърнест тостерен хляб
- 1 консерва сьомга (от 400 грама)
- по 1 супена лъжица див лук и копър
- 4 яйца - разбити
- 1 супена лъжица настърган пармезан
Начин на приготвяне:
Намазнете форма за мъфини с 12 чашки със зехтин.
Разточете филиите на тънко и ги изрежете с пръстен с диаметър 10 сантиметра.
Кръгчетата филийки притеснете по формите за мъфини и печете на 180 градуса за 10 минути, докато хлябът леко се запече. Извадете кошничките върху решетка, за да се охладят - задължително изпълнете тази стъпка, за да не омекват кошничките.
След като изстинат ги върнете във формата.
Смесете сьомгата с подправките и разпределете плънката между 12-те кошнички. Внимателно сипете разбитите яйца и поръсете с пармезан.
Печете 12-15 минути, докато се изпече плънката. Сервирайте топли или на стайна температура.
за framar.bg: Данна Панджарова
източник: readersdigest.ca
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули 1300 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ДИВА СЬОМГА МАСЛО капсули 1000 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
АБОФАРМА ОМЕГА 3 МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули 500 мг * 120
ПЛАНТИС ОМЕГА 3 РИБЕНО МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули * 220
СОЛГАР ПЪЛЕН СПЕКТЪР ОМЕГА ОТ ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули * 120
Безплатна доставка за България!ОМЕГА 3 ФОРТЕКС капсули 1000 мг * 90 1 + 1 ФОРТЕКС
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Какви са здравословните ползи на хайвера от сьомга
- Базови съвети за приготвяне на сьомга
- Печена сьомга в хрупкава коричка от семена
- Пурички от кори за баница със спанак, сьомга и фета
- Червена риба, вид сьомга (Кета)
- Маринована сьомга на фурна със зеленчуци, чили и лайм
- Печена сьомга с тиквички, лимон и билки
- Сьомга с мед, соев сос и горчица
- Скандинавска маринована сьомга (гравлакс)
- Крем супа от сьомга с картофи и лук
Коментари към Солени кошнички с пълнеж от сьомга