Салата с риба тон, каперси и печени чушки
Необходими продукти:
- 1/2 глава червен лук, нарязан на дребно
- 2 супени лъжици каперси
- 2 супени лъжици маслини Каламата - без костилка
- 2 супени лъжици нарязани на ситно печени червени чушки (1 чушка)
- 180 грама риба тон от консерва
- по 2 супени лъжици листенца магданоз, оцет и зехтин
Начин на приготвяне:
Лука, каперсите, маслините и печените чушки сложете в чиния за сервиране. Добавете рибата и разбъркайте.
Овкусете със зехтина и оцета, подправете на вкус и поръсете с магданоз.
Източник:
sodelicious.recipes
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Салати от риба и морски дарове
- Риба тон – хранителна стойност, ползи и потенциални рискове
- Спагети със сметана и риба тон
- Филе от риба тон на скара с ароматен сос от масло и лимон
- Пастет от риба тон с майонеза и горчица
- Какво количество риба тон е препоръчително да се консумира седмично
- Салата със спанак, риба тон и таханов дресинг
- Салата от риба тон с домати и царевица
- Пастет от риба тон и бял боб с чесън и лимонов сок
- Салата Тоскана с риба тон и червен боб
- Картофена тортиля с риба тон и зеленчуци
Коментари към Салата с риба тон, каперси и печени чушки