Риба на скара с горчица, чесън и лимон

Необходими продукти:
8 филето от риба по ваш избор
1/2 чаена лъжица сол
2 супени лъжици горчица на зърна
3 супени лъжици намачкан чесън
2 лимона
2 супени лъжици зехтин
черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Сложете рибата върху лист фолио, поръсете със сол и смлян черен пипер, разпределете горчицата и чесъна.
Напръскайте със зехтин и подредете кръгчета лимон върху филето и върху самото фолио. Изпечете на скара за около 8-10 минути.
Печените лимони иман невероятен вкус, може да си ги хапнете заедно с рибата.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЛИП КОНТРОЛ сироп 250 мл
МИНСИНОВ ЗА СТРОЙНА ФИГУРА таблетки * 60 3 CHENES
ГОРЧИЦА ЕДРОЗЪРНЕСТА 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
МЕДЕНА ГОРЧИЦА 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
ГОРЧИЦА ЧИЛИ 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
ГОРЧИЦА С БАДЕМОВА ПАСТА 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- 10 причини да пием топла вода с лимон всяка сутрин
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
- Разядка от люти чушки с домати и чесън
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
- Броколи на фурна с чесън и пармезан
- Печено пилешко филе в сметанов сос с чесън, горчица и кашкавалена коричка
- Изсветлете косата си с мед, лимон, канела и кокосово масло
Коментари към Риба на скара с горчица, чесън и лимон