Риба на скара с горчица, чесън и лимон

Необходими продукти:
8 филето от риба по ваш избор
1/2 чаена лъжица сол
2 супени лъжици горчица на зърна
3 супени лъжици намачкан чесън
2 лимона
2 супени лъжици зехтин
черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Сложете рибата върху лист фолио, поръсете със сол и смлян черен пипер, разпределете горчицата и чесъна.
Напръскайте със зехтин и подредете кръгчета лимон върху филето и върху самото фолио. Изпечете на скара за около 8-10 минути.
Печените лимони иман невероятен вкус, може да си ги хапнете заедно с рибата.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЛИП КОНТРОЛ сироп 250 мл
ГОРЧИЦА ЕДРОЗЪРНЕСТА 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
МЕДЕНА ГОРЧИЦА 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
ГОРЧИЦА ЧИЛИ 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
ГОРЧИЦА С БАДЕМОВА ПАСТА 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
ГОРЧИЦА С КЛЕНОВ СИРОП 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Известната в целия свят рецепта с лимон и сода против рак и още практически съвети
- 10 причини да пием топла вода с лимон всяка сутрин
- Лимонов сок - с какво е полезен за здравето?
- Лекувайте ангината с гаргара от сода и лимон
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Мариновани цели моркови с чесън и оцет
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
Коментари към Риба на скара с горчица, чесън и лимон