Пълнени шоколадови яйца
Необходими продукти:
- няколко броя детски шоколадови яйца
- 50 грама захарни или шоколадови бонбони във формата на яйчица
- 200 грама течен шоколад
- 50 милилитра сметана за разбиване
Начин на приготвяне:
Оставете яйцата на стайна температура, премахнете фолиото и отрежете с нож капачетата им. Поставете ги във форми, разбийте сметаната с течния шоколад, сложете сместа в кухненски пош и напълнете кухината им. Украсете със захарните бонбони, охладете и поднесете.
Да ви е сладко!
Източник: www.blog.birdsparty.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Шоколадов крем с маскарпоне и кондензирано мляко (за торти и сладкиши)
- Експресен млечен шоколадов мус
- Шоколадов крем за торта (2 варианта)
- Френски шоколадов десерт
- Шоколадов мус с грис и прясно мляко
- Шоколадов мус с бита сметана
- Желиран шоколадов мус с кафе
- Шоколадов терин с мус и глазура
- Шоколадов мус с чили
- Шоколадов мус с авокадо
Коментари към Пълнени шоколадови яйца