Пълнени тиквички с ориз, воденички и зеленчуци

Необходими продукти:
3 тиквички
250 грама пилешки воденички
1 малка глава лук
1 малък морков
парченце кашкавал
1 супена лъжица полусварен ориз
2-3 скилидки чесън
Начин на приготвяне:
Нарежете воденичките на парченца и ги смелете с помощта на блендер до получаването на еднородна смес.
Към нея прибавете 1 лъжица полусварен ориз, настъргания морков и ситно накълцания лук. Подправете на вкус и разбъркайте старателно всичко.
Тиквичките разрежете на две части по дължина и внимателно издълбайте вътрешността им, която нарежете на малки кубчета и прибавете към плънката. Сложете и намачканите скилидки чесън.
Подредете "лодките" в тава, напълнете ги с получената смес и поръсете с настърган кашкавал.
Изпечете във фурната при температура от 180 градуса в продължение на около 20-30 минути (зависи от фурната ви).
Добър апетит!
Снимки: alimero.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПРАНАРОМ АРОМАФОРС СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО 15 мл
ОРИЗОВ ПРОТЕИН прах 250 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
ЖАН Д'АРСЕЛ МУЛТИБАЛАНС ОКОЛООЧЕН ГЕЛ-КРЕМ 15 мл
ХИП БИО КАША ЯБЪЛКА И ПРАСКОВА С ОРИЗ 190 г
ДЮКРЕ ХИДРОЗИС КОНТРОЛ РОЛ ОН ПРОТИВ ИЗПОТЯВАНЕ ЗА ПОДМИШНИЦИ 40 мл
БИОТЕН ХИАЛУРОНИК ГОЛД ДНЕВЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 50 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Пилешки воденички
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Деветдневна диета с ориз, пилешко, зеленчуци и мед - Първа част
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Ориз с морски дарове в сметанов сос
- Запеканка от тиквички с лук и кашкавал
- Тиквички на фурна с домати и картофи
Коментари към Пълнени тиквички с ориз, воденички и зеленчуци