Пълнени тиквички с ориз, воденички и зеленчуци
Необходими продукти:
3 тиквички
250 грама пилешки воденички
1 малка глава лук
1 малък морков
парченце кашкавал
1 супена лъжица полусварен ориз
2-3 скилидки чесън
Начин на приготвяне:
Нарежете воденичките на парченца и ги смелете с помощта на блендер до получаването на еднородна смес.
Към нея прибавете 1 лъжица полусварен ориз, настъргания морков и ситно накълцания лук. Подправете на вкус и разбъркайте старателно всичко.
Тиквичките разрежете на две части по дължина и внимателно издълбайте вътрешността им, която нарежете на малки кубчета и прибавете към плънката. Сложете и намачканите скилидки чесън.
Подредете "лодките" в тава, напълнете ги с получената смес и поръсете с настърган кашкавал.
Изпечете във фурната при температура от 180 градуса в продължение на около 20-30 минути (зависи от фурната ви).
Добър апетит!
Снимки: alimero.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАКТАЦИД УСПОКОЯВАЩ ИНТИМЕН ЛОСИОН 200 мл
БИОТЕН ХИАЛУРОНИК ГОЛД АМПУЛИ ПРОТИВ БРЪЧКИ 1.3 мл * 7
ВИКТОРИЯ БЮТИ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВИ ASIAN RITUALS 30 мл
МАТИСЪН ОРИЗОВ ПРОТЕИН прах * 400 г
КОРФ ПЮРИФАИНГ ПОЧИСТВАЩ МАТИРАЩ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ 30 мл
ХАРУХАРУ УОНДЪР ДЪЛБОКО ОВЛАЖНЯВАЩО ПОЧИСТВАЩО ОЛИО 150 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Диета за отслабване с протеинови продукти и ориз
- Седемдневна оризова диета
- Арсен в ориза – трябва ли да се притесняваме
- Деветдневна диета с ориз, пилешко, зеленчуци и мед - Първа част
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Пълнен праз с кайма (2 варианта)
- Как да си приготвите оризово брашно?
Коментари към Пълнени тиквички с ориз, воденички и зеленчуци