Пълнени тиквички с ориз, воденички и зеленчуци

Необходими продукти:
3 тиквички
250 грама пилешки воденички
1 малка глава лук
1 малък морков
парченце кашкавал
1 супена лъжица полусварен ориз
2-3 скилидки чесън
Начин на приготвяне:
Нарежете воденичките на парченца и ги смелете с помощта на блендер до получаването на еднородна смес.
Към нея прибавете 1 лъжица полусварен ориз, настъргания морков и ситно накълцания лук. Подправете на вкус и разбъркайте старателно всичко.
Тиквичките разрежете на две части по дължина и внимателно издълбайте вътрешността им, която нарежете на малки кубчета и прибавете към плънката. Сложете и намачканите скилидки чесън.
Подредете "лодките" в тава, напълнете ги с получената смес и поръсете с настърган кашкавал.
Изпечете във фурната при температура от 180 градуса в продължение на около 20-30 минути (зависи от фурната ви).
Добър апетит!
Снимки: alimero.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЕБОРАЛ БАЛСАМ ПРОТИВ ПЪРХОТ ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА 250 мл
БИОТЕН ХИАЛУРОНИК ГОЛД УПЛЪТНЯВАЩ ПЕРЛЕН СЕРУМ 30 мл
МИЛВА УКРЕПВАЩ ШАМПОАН С ОРИЗОВА ВОДА 200 мл
ЛЮКСЕОЛ СПРЕЙ ЗА КОСА БЕЗ ОТМИВАНЕ ЗА ОБЕМ 150 мл
Нов ПРОМОКОРФ ПЮРИФАИНГ ПОЧИСТВАЩ МАТИРАЩ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ 30 мл
Л'АНДЖЕЛИКА ФИТОЛАТЕ ШАМПОАН ТВЪРД ХИДРАТИРАЩ С ОРИЗОВО МЛЯКО И МАСЛО ОТ ШЕА 60 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Гриловани мариновани тиквички
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Рецепти за лятна манджа с патладжани и тиквички
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Пилешки воденички
- Пълнени патладжани с кайма, домати и кашкавал
- Огретен от тиквички с пармезан и яйчена заливка
Коментари към Пълнени тиквички с ориз, воденички и зеленчуци