Пролетна салата с яйца, кашкавал и репички
Необходими продукти:
6 яйца
връзка зелен лук
250 грама кашкавал
2 връзки репички
6 супени лъжици майонеза
подправки по ваш избор
Начин на приготвяне:
Сварете твърдо яйцата. Когато се охладят ги обелете и настържете с помощта на едро ренде и сложете в стъклена купа, овкусете със сол и подправки по избор.
Намажете с майонеза.
Следва слой от нарязан зелен лук, ред настърган кашкавал и завършете с настъргани репички.
Разбъркайте салатата непосредствено преди да поднесете.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Зеленчукови салати
- Яйчена салата с рулца от раци и царевица
- Най-вкусната яйчена салата
- Яйчена салата със зелен лук и заквасена сметана
- Яйчена салата с майонеза, кисели краставички и копър
- Салата с пъдпъдъчи яйца и маслини
- Яйчена салата с топено сирене и зелен лук
- Великденски пиленца от яйца
- Великденска салата с картофи и яйца
- Многопластова салата с яйца и рулца от раци
- Салата от краставици и яйце със сусам и майонеза
Коментари към Пролетна салата с яйца, кашкавал и репички