Пролетна салата с яйца, кашкавал и репички

Необходими продукти:
6 яйца
връзка зелен лук
250 грама кашкавал
2 връзки репички
6 супени лъжици майонеза
подправки по ваш избор
Начин на приготвяне:
Сварете твърдо яйцата. Когато се охладят ги обелете и настържете с помощта на едро ренде и сложете в стъклена купа, овкусете със сол и подправки по избор.
Намажете с майонеза.
Следва слой от нарязан зелен лук, ред настърган кашкавал и завършете с настъргани репички.
Разбъркайте салатата непосредствено преди да поднесете.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Зеленчукови салати
- Яйчена салата с рулца от раци и царевица
- Пъстра спаначена салата със сварени яйца и сос от мак
- Яйчена салата с репички и майонеза
- Великденски пиленца от яйца
- Яйчена салата с майонеза, кисели краставички и копър
- Яйчена салата с царевица, маслини и пилешко
- Яйчена салата с репички, заквасена сметана и горчица
- Яйчена салата с шунка, гъби и рукола
- Многопластова салата с яйца и рулца от раци
- Музикална салата с риба, яйца и кашкавал
Коментари към Пролетна салата с яйца, кашкавал и репички