Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Печени кисели краставичка с панировка

Печени кисели краставичка с панировка

Печени кисели краставичка с панировка - изображение

Необходими продукти:

  • 1 чаена чаша панко галета (или смлени хлебни трохи)
  • 1/4 чаена чаша ситно нарязан копър
  • 2 супени лъжици разтопено масло
  • 1/2 чаена лъжица чесън на прах
  • 1/4 чаена лъжица лют пипер
  • 1/2 чаена чаша брашно
  • 2 разбити яйца
  • 4-5 нарязани кисели краставички
  • сос Ранч за сервиране

Начин на приготвяне:

Загрейте фурната на 250 градуса и застелете голяма плоска тава за бисквити с пекарска хартия.

Подсушете резените краставичка.

Разбъркайте хлебните трохи с копъра, разтопено масло, чесън на прах, лют пипер, сол и черен пипер. В друг съд сложете брашното, а в трети разбитите яйца.

Работете на порции и потопете няколко резена краставички в брашното, след това в яйцето, а накрая добре оваляйте в овкусената панко галета.

Подредете резените панирани кисели краставички в тава една до друга и опечете за 15 минути, докато станат златисти и хрупкави.

Сервирайте със сос Ранч или друг любим дип.

За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: delish.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиЗдравни съветиЛюбопитноХрани и ястияЛайфстайлБотаникаДиети