Пастет от тиква

Необходими продукти:
- 800 грама пюре от тиква
- 3/4 чаена чаша ябълков сок
- 2 чаени лъжици джинджифил на прах
- 1/2 чаена лъжица смлян карамфил
- 1 1/2 чаена чаша вода
- 2 чаени лъжици канела
- 1 чаена лъжица индийско орехче
Начин на приготвяне:
Разбъркайте добре всички продукти и ги сложете в касерола. Варете за 30 минути, докато сместа се сгъсти.
Пресипете в бурканчета и съхранявайте в хладилник. Пастетът може да се добавя към различни печива и десерти.
Източник:
allrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИО КЛИНЗИНГ КОМПЛЕКС сироп 250 мл
СОУ СИМПЪЛ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ ЗА ЗРЯЛА КОЖА OMEGA 30 мл
ПРОСТАТИЛ МАКС капсули * 30 ФИТОФАРМА
ЕЛИМУС СЕКС ЪП саше 9 г * 1
НЕЙЧЪРС ЕЙД САО ПАЛМЕТО КОМПЛЕКС таблетки 160 мг * 60
НАУ ФУДС ЗДРАВА ПРОСТАТА дражета * 90
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Сок от тиква
- Рецепти за домашно сладко от тиква
- Сокът от тиква в борбата с килограмите
- Тиквено масло
- Зеленчуково рагу с тиква
- Сладък хляб с нахут, тиква и банан
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Тиквеник от бутер тесто с яйца и прясно мляко
- Тиква, Кюрбисия
Коментари към Пастет от тиква