Пастет от тиква

Необходими продукти:
- 800 грама пюре от тиква
- 3/4 чаена чаша ябълков сок
- 2 чаени лъжици джинджифил на прах
- 1/2 чаена лъжица смлян карамфил
- 1 1/2 чаена чаша вода
- 2 чаени лъжици канела
- 1 чаена лъжица индийско орехче
Начин на приготвяне:
Разбъркайте добре всички продукти и ги сложете в касерола. Варете за 30 минути, докато сместа се сгъсти.
Пресипете в бурканчета и съхранявайте в хладилник. Пастетът може да се добавя към различни печива и десерти.
Източник:
allrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ФЕМИНХЕЛП таблетки * 56
СОУ СИМПЪЛ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ ЗА ЗРЯЛА КОЖА OMEGA 30 мл
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 30 NATURE'S WAY
ЛАКСО КИДС тинктура 100 мл БИОТИКА
ПЕДИАКИД ФИТОВЕРМИЛ сироп 125 мл
НАУ ФУДС ЗДРАВА ПРОСТАТА дражета * 90
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Сокът от тиква в борбата с килограмите
- Защо да хапваме редовно тиквени семки
- Печени тиквени пръчици с подправки
- Пресен сок от тиква помага при камъни в бъбреците
- Бутер банички с млечен тиквен крем и пудра захар
- Тиквени понички с ванилия и пудра захар
- Тиквени кексчета с орехи и шоколад
- Бананово смути с тиквени семена и овесени ядки
- Тиквените семки - здравословна бомба от магнезий и цинк
Коментари към Пастет от тиква