Пастет от тиква

Необходими продукти:
- 800 грама пюре от тиква
- 3/4 чаена чаша ябълков сок
- 2 чаени лъжици джинджифил на прах
- 1/2 чаена лъжица смлян карамфил
- 1 1/2 чаена чаша вода
- 2 чаени лъжици канела
- 1 чаена лъжица индийско орехче
Начин на приготвяне:
Разбъркайте добре всички продукти и ги сложете в касерола. Варете за 30 минути, докато сместа се сгъсти.
Пресипете в бурканчета и съхранявайте в хладилник. Пастетът може да се добавя към различни печива и десерти.
Източник:
allrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИО КЛИНЗИНГ КОМПЛЕКС сироп 250 мл
ЕНДОКА ОРГАНИЧНИ МУЛТИВИТАМИНИ прах 90 г
ПРОСТАТИЛ МАКС капсули * 30 ФИТОФАРМА
ПРОСТАМАКС ФОРТЕ капсули * 60 ФОРТЕКС
ПРОМОНЕЙЧЪРС ЕЙД САО ПАЛМЕТО КОМПЛЕКС таблетки 160 мг * 60
БЛАСТ АФРОДИЗИАК дози * 2
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Защо да хапваме редовно тиквени семки
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Тиква, Кюрбисия
- Печени тиквени пръчици с подправки
- Облекчете безсънието с тиква
- Тиквените семки - здравословна бомба от магнезий и цинк
- Подсилете имунитета си с тиква и зелен боб
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Открийте 5 ползи от консумацията на тиква
- Пикантен тиквен сос с домати и риган (за месо)
Коментари към Пастет от тиква