Макарони с гъби под кашкавалена коричка

Необходими продукти:
400 грама пресни гъби
1 глава лук
300 грама макарони
70 грама кашкавал
50 грама масло
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте гъбите, нарежете на плочки, лука обелете и нарежете ситно.
Разтопете маслото в тиган и изпържете гъбите и лука до готовност (около 15 минути, до изпаряване на всичката течност).
Сварете макароните в подсолена вода.
След това към тях прибавете гъбите и разбъркайте.
Настържете кашкавала и с него поръсете ястието.
Поставете го във фурната за 10 минути при температура от 180 градуса.
Поръсете готовите макарони с нарязан пресен магданоз по желание и поднесете с кетчуп или соев сос.
Добър апетит!
Снимки: pojrem.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
ХИП ПЮРЕ БИО ЗЕЛЕНЧУЦИ И МАКАРОНИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ДОМАШНА ПАСТА
ЛАЙКА РЪЧНА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА СЪС СМЕНЯЕМИ ПРИСТАВКИ PM2000
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
- Топ 10 на най-популярните видове паста в света
- Колко време да варим различните видове гъби?
- Пържени гъби със сметана и лук
- Макароните са полезни и предразполагат към здравословно хранене
- Макарони със спанак, лук и сметана
- Паста орзо със зеленчуци
- Свинско с гъби в сметана
Коментари към Макарони с гъби под кашкавалена коричка