Макарони с гъби под кашкавалена коричка

Необходими продукти:
400 грама пресни гъби
1 глава лук
300 грама макарони
70 грама кашкавал
50 грама масло
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте гъбите, нарежете на плочки, лука обелете и нарежете ситно.
Разтопете маслото в тиган и изпържете гъбите и лука до готовност (около 15 минути, до изпаряване на всичката течност).
Сварете макароните в подсолена вода.
След това към тях прибавете гъбите и разбъркайте.
Настържете кашкавала и с него поръсете ястието.
Поставете го във фурната за 10 минути при температура от 180 градуса.
Поръсете готовите макарони с нарязан пресен магданоз по желание и поднесете с кетчуп или соев сос.
Добър апетит!
Снимки: pojrem.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР
ЛАЙКА СТОЙКА ЗА СУШЕНЕ НА ПРЯСНА ПАСТА модел APM002
ЛАЙКА РЪЧНА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА СЪС СМЕНЯЕМИ ПРИСТАВКИ модел PM2000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА РАВИОЛИ APM007 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM2000
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ДОМАШНА ПАСТА
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Рижика, Обикновена млечница, Истинска млечница, Червена млечница, Риженка, Рижка, Рижейка и Рижийка
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Сметанов сос Алфредо с пармезан и масло за паста
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
- Пържени гъби със сметана и лук
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Макароните са полезни и предразполагат към здравословно хранене
- Макарони с пиле и лимони
- Двуседмична диета с паста
- Кичурка
Коментари към Макарони с гъби под кашкавалена коричка